България отива в Унгария за победа

"Смесените лагери между младежи и мъже ще станат практика", призна Любо Пенев

България отива в Унгария за победа
Националния ни отбор по футбол ще излезе пределно мотивиран за предстоящата контрола с Унгария на 29-и февруари, предаде репортер на Novsport.com. Това оповести лично селекционерът на "трикольорите" - Любослав Пенев, на днешната пресконференция, с която се сложи и началото на лагера на "лъвовете" в Правец преди проверката с маджарите.
 
"Предстоят ни 3 дни работа тук в Правец. Това са 5 тренировки. В понеделник пътуваме за Унгария, провеждаме 2 тренировки и играем. Там ще се присъединят и тези футболисти, които играят зад граница. Тези 5 тренировки, които ще направим ще бъдат заснети, защото на терена се вижда едно, но телевизорът не лъже. Няма проблем да похваля даден играч, ако той се е справил наистина добре", започна бившият наставник на ЦСКА и Литекс.  
 
"В момента обаче ме интересуват само тези три дни подготовка и мачът с Унгария. Ще търсим добър резултат в Унгария, под това имам предвид - победа. Не се отказвам от никой футболист, ще наблюдавам всички играчи, ще има и такива, които ще отпадат от групата, но за мача с Унгария това е моят избор", призна още селекционерът на България. 
 
"Нося си отговорност за моите решения, така че това е групата за мача с Унгария. Не се крия, няма от кого, няма какво да се бавя с определянето на групата, това са 22-ата и с тях ще играем", отсече Любо Пенев. 
 
Както е известно, младият специалист сформира лагера, в който ще участват 22-ма играчи, като едва 13 от тях са в групата за мача с Унгария. Останалите 9 футболисти са част от младежките гарнитури, като Пенев обеща подобни смесени лагери да се превърнат в практика. 
 
"Днес Мишо Мадански ще присъства на днешното занимание и отсега нататък ще е практика младежи да тренират с мъжете и да се провеждат такива смесени лагери. 
 
А ето и групата на България за предстоящата контрола с Унгария:

ВРАТАРИ: Николай Михайлов (Твенте, Хол), Стоян Колев (Черноморец, Бс)

ЗАЩИТНИЦИ
:  Иван Бандаловски (ЦСКА), Станислав Манолев (ПСВ, Хол), Йордан Минев (Лудогорец), Николай Бодуров (Литекс), Валентин Илиев (Стяуа), Иван Иванов (Партизан, Сър), Петър Занев (Литекс), Веселин Минев (Анталия, Тур)

ПОЛУЗАЩИТНИЦИ
: Светослав Дяков (Лудогорец), Владимир Гаджев (Левски), Борис Галчев (ЦСКА), Георги Миланов (Литекс), Христо Златински (Локомотив, Пд), Георги Сърмов (Касъмпаша, Тур)

НАПАДАТЕЛИ
: Александър Тонев (Лех, Пол), Михаил Александров (Лудогорец), Емил Гъргоров (Лудогорец), Валери Божинов (Лече, Ит), Ивелин Попов (Газиантеп, Тур), Иван Стоянов (Лудогорец).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки