Мария Рийш най-бърза на втората тренировка в Банско

Носителката на големия Кристален глобус за миналия сезон Рийш, която беше най-бърза и вчера, финишира за 1:36,39 минута на пистата "Марк Жирардели"

Мария Рийш най-бърза на втората тренировка в Банско

Германката Мария Рийш даде най-добро време в днешната втора тренировка по спускане в Банско преди старта за Световната купа по ски-алпийски дисциплини в събота. Носителката на големия Кристален глобус за миналия сезон Рийш, която беше най-бърза и вчера, финишира за 1:36,39 минута на пистата "Марк Жирардели". 



Водачката в генералното класиране за Световната купа и олимпийска шампионка в дисциплината Линдзи Вон (САЩ) остана втора, както и на тренировката в четвъртък, с изоставане от 18 стотни от секундата. Трета на 37 стотни завърши Марион Ролан (Франция). 


Световната шампионка в дисциплината Елизабет Гьоргъл (Австрия) даде четвърто време на 64 стотни от секундата зад Рийш. Общо 48 състезателки стартираха в днешната тренировка, която се проведе на отлично подготвената писта. Официалният старт на спускането е в събота, а в неделя ще се състои и супергигантски слалом от Световната купа при жените в Банско.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки