Вальо Михов съди БФС за отложения кръг

Притежателят на права­та за излъчването на А група по телевизиите и интернет Валентин Михов се закани, че ще съди БФС за отложения първи пролетен кръг

Вальо Михов съди БФС за отложения кръг
Притежателят на права­та за излъчването на А група по телевизиите и интернет Валентин Михов се закани, че ще съди БФС за отложения първи пролетен кръг. В пре­даването "Карбовски дире­ктно" по Нова телевизия той заяви, че е изключител­но ядосан от постъпката на футболната ни централа.
 
"В България всеки се зани­мава с това, с което не му е работата. Явно от комисията във футболния съюз (б.а. -визирайки СГК) се направиха на метеоролози. От моята фирма, която държи права­та за телевизионното излъчване на шампионата, писахме до БАН. Оттам ни казаха, че на 25 и 26 февруари ще бъ­де между 4 и 8 градуса, което го потвърждава природата навън. Е, сега вятърът, ако ни плаши... Безумие е, че се отложи целият кръг. Много съм ядосан от това. Така за­губваме всички наши партнь­ори, с които управляваме целия този процес. Едно е праймтайм в събота, друго е в сряда", коментира бивши­ят президент на ПфА.
 
На въпрос ще вземе ли ня­какви мерки и ще съди ли БФС за проваления първи пролетен кръг, той заяви: "Ние сме написали официално писмо с адвокат. Ще предприема, каквото предвиждат договорите. Аз съм партнь­ор, а те не ме уведомяват, че ще отлагат цял кръг. Не знаят как се събират 6 мили­она лева, никой не ми е по­могнал в този момент. Ние с партньорите изплатихме всичко за втория сезон. Да, ще ги съдим. Предполагам, че първо ще имаме разговори, за да видим кой докъде е", до­бави Валентин Михов по те­мата.
Ачиари: Не бяхме на 100%, за това не ни се получи

Треньорът на Берое коментира домакинското поражение от Локо София

Балъков: Трябва да има обединение в Локо (София)

Треньорът бе доволен след спасението на тима си

Попето: Ботев ще бъде последният клуб в кариерата ми

Капитанът на "канарчетата" даде обширно интервю

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Пирин - Хебър 0:0

Проследете мача на живо с картина при нас

БФС обяви съдиите в битката за евробараж

Михаел Павлов свири в Кърджали

Стоилов: Усетих злоба към мен от шефове на Левски

Оставих отбор, който да радва хората, обясни треньорът

ЦСКА обяви седмичната си програма

"Червените" приемат Черно море в четвъртък

Eтър отказа Ботев (Вр) от директно спасение (ВИДЕО)

"Болярите" не губят в трети пореден двубой

Пуснаха в продажба билетите за Румъния - България

Цената на пропуските за стадион "Стяуа" е 7 евро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки