Турците: Искаме да имаме някаква комуникация с българския народ (видео)

„Финансова изгода нямаме”, уточниха представителите на "Аджъ Бадем"

Турците: Искаме да имаме някаква комуникация с българския народ (видео)
Турският здравен гигант „Аджъ Бадем” няма да получава никакви финансови средства от договора с Левски. Това стана ясно на днешната пресконференция, на която „сините” си стиснаха ръцете с холдинга. 

Болниците искат да разширят своя бизнес извън граница. Засега те си сътрудничат със сръбските грандове Партизан и Цървена Звезда, азерския Баку, българския Локомотив (Пд), македонския хандбален национален отбор и други. 
 
„На много клубове сме спонсори - футболни, волейболни, по тенис, националните отбори най-вече. ‘Спортистите в наши ръце’, ни е мотото. Тъй като имаме опит в Турция в тази сфера, имаме желание да си съдействаме международно. В Сърбия с Партизан, в Азербайджан с Баку, в Македония с националния отбор по хандбал. С много отбори имаме споразумение. „Аджъ Бадем" не е чужда за България след споразумението ни с футболните отбори в Пловдив. За това, че сме тук, сме много доволни. Не само в сферата на спорта, с офисите ни в Пловдив и София, които вече ги имаме, българските граждани могат да дойдат в Турция да се възползват”, заяви представителят на Аджъ Бадем”.
 
Скоро ще инвестираме в здравния сектор в България. Левски София е един от най-важните футболни клубове в България и сме горди, че сме спонсор на такъв клуб. Тяхното здраве вече е в нашите ръце. Благодарим за това съдействие.”
 
„В България ще имаме един (нов) партньор. Ще се обърнем към представителите в София и Пловдив, след това направленията ще се прехвърлят в Турция. Каквото е нужно – рехабилитация, физиотерапия ще се прехвърли в Турция. Годишните прегледи, които трябва да се направят, ще се направят в болниците.”
 
„Старият управител е човек, който е излязъл от спорта в нашата държава. Той има много голям принос в спорта в Турция и с тази визия имаме желанието да спонсорираме и да въздействаме на спорта. Аз искам във връзка с това да дам един пример. Преди 2 месеца и половина футболист на Галатасарай доста сериозно се нарани и се смяташе, че сезонът за него може да е приключил. Преди седмица обаче той поднови тренировки. В спорта здравето е много важно и ние с това споразумение като комшии с България и с клубовете, които ще им дадем принос, искаме да имаме някаква комуникация с българския народ.”
 

„Финансова изгода нямаме”, уточниха турските представители на „Герена”. Те съобщиха, че утре ще се обвържат и с ЦСКА.

Всичко, което бе казано на пресконференцията, гледайте във видеото:

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки