"Арена Армеец" с шеф музикален мениджър

Досегашният управител на залата Ивайло Георгиев е назначен за председател на борда на директорите на Националния дворец на културата

"Арена Армеец" с шеф музикален мениджър

Зала „Арена Армеец" се сдоби с нов шеф, като интересното в случая е, че той не е спортен човек, а добре познат в музикалните среди. Става въпрос за Иван Драндийски - доскорошен мениджър на група „Те".

 
„Досега Драндийски е изпълнявал длъжността заместник-управител на съоръжението от самото му откриване и има богат професионален опит, квалификация и знания да управлява многофункционална зала от такъв тип. Добре познат е с работата си на хората от спортните среди", обясниха от спортното министерство. 
 
Той е завършил бизнес администрация в Thames Valley University. - Лондон и магистратура по арт мениджмънт в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски". Има специализация по „Модерно управление на малки и средни предприятия" в Гърция и успешен дългогодишен професионален стаж в сферата на музикалния, телевизионен и продуцентски бизнес.
 
Досегашният управител на залата Ивайло Георгиев е назначен за председател на борда на директорите на Националния дворец на културата. Той успя в кратки срокове да съдейства за подобряване на координацията между МВР, Столична община и най-модерното спортно съоръжение у нас.
 
Георгиев стана шеф на спортната зала на 7 февруари, след като премиерът Бойко Борисов вбесен разпореди смяна на предишния директор Венцеслав Генков, защото направил паркинга пред съоръжението платен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки