Зъбчето носи успех на Фламенго (видео)

Роналдиньо вкара в от дузпа в края и донесе победата на Фламенго с 2:1 над домакина Дуке де Кашас в среща от втория кръг на шампионата Кариока за купата на Рио

Зъбчето носи успех на Фламенго (видео)
Роналдиньо вкара в от дузпа в края и донесе победата на Фламенго с 2:1 над домакина Дуке де Кашас в среща от втория кръг на шампионата Кариока за купата на Рио. Бившият нападател на ЦСКА Москва Вагнер Лав откри резултата за гостите в деветата минута с четвъртия си гол в последните четири мача на новия си отбор. 
 
Вратарят на Фламенго Фелипе получи травма на главата след сблъсък с нападателя на съперника Жилсимар в 20-ата минута. Стражът загуби съзнание за кратко и веднага беше откаран с линейка в болница, откъдето лекарите съобщиха, че състоянието му добро. "Той има травма на главата, но не е толкова сериозно. С оглед на удара положението му можеше да бъде много по-тежко, но за щастие не е", обясни клубният доктор Марсио Тануре. След час игра Паулао Родригес изравни, но в 83-ата минута Роналдиньо отбеляза победното попадение от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Вагнер Лав в наказателното поле. 
 
Фламенго игра с човек по-малко в последния четвърт час заради директен червен картон на резервата Дарио Ботинели за грубо нарушение. Аржентинският нападател Херман Ерера се разписа два пъти при победата на Ботафого с 3:1 над гостуващия Волта Редонда в друг мач от кръга. Така домакините оглавиха класирането в група "А" с пълен актив от 6 точки. В шампионата Паулиста на щата Сао Пауло отборът на Сантос победи гостуващия лидер Коринтианс с 1:0 и се доближи само на две точки от върха. В очаквания с голям интерес сблъсък между бившия бразилски национал Адриано и младата звезда на домакините Неймар в главни действащи лица се превърнаха плеймейкърът на Сантос Пауло Гансо и нападателят Ибсон, който вкара единственото попадение в 57-ата минута. 
 
Коринтианс прекъсна серия от шест поредни победи, но остана на върха с 29 точки. Сантос пък записа седми пореден успех и вече има 27 точки.
Меси се завърна, но не вкара в САЩ (ВИДЕО)

Резерва носи успех на Интер Маями в добавеното време

Палестина поиска ФИФА да изхвърли Израел

Вижте подробности

Хванаха футболисти в голяма финансова измама

Трима са арестувани

Инфантино: Световно клубно през 2025-та година ще има

Президентът на ФИФА е сигурен в новия проект

Роналдо разкри тайната на дълга кариера

Португалецът се уповава на талант и упорита работа

Революционно: ФИФА внедрява нов ВАР без рефери

Треньорите ще имат съществена роля при искането на повторение

Прекъснаха първенството на Бразилия поне до 27 май

Наводненията в страната блокираха провеждането на шампионата

Доминик Янков игра срещу Меси, Бускетс и Суарес (ВИДЕО)

Българският национал влезе като резерва в 62-ата минута

Каземиро и Ричарлисон отпадназа за Бразилия за "Копа Америка"

Сензацията Ендрик е повикан

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки