Димитър Борисов: Смяната е закъсняла, но с всяка смяна се търси определен резултат

Пената остава на "Армията"

Димитър Борисов: Смяната е закъсняла, но с всяка смяна се търси определен резултат
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов потвърди смяната на треньорското ръководство. Новият наставник на „червените“ ще бъде Стойчо Младенов, а рокадата, по думите на Борисов, е била продиктувана от вчерашното неубедително представяне на отбора срещу Черноморец Бургас.
 
На въпрос, какво е наложило смяната на треньора, Димитър Борисов отговори: „Преди всичко от слабото представяне в Бургас, не толкова от загубата, която допуснахме, колкото от слабия мач на нашия отбор.“
 
„Ние сме разговаряли със Стойчо Младенов и миналото лято, преди една година, по принцип той е треньор, който винаги, когато е бил в ЦСКА, е носил титлата, ако помните успя да спечели с 16 точки разлика. По принцип смяната е закъсняла, но с всяка смяна се търси определен резултат“, подчерта босът на тима пред "Дарик радио".
 
Димитър Борисов обяви, че всичко е ясно около треньорския щаб, който ще поеме ЦСКА, както и че „Димитър Пенев винаги е бил част от отбора и ще продължи да е част от отбора.“

Собственикът на клуба бе запитан и за част от фенските скандирания срещу тима по време на мача с Черноморец. По тази тема Димитър Борисов сподели, че знае от какво са продиктувани тези настроения, но не желае да ги коментира. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки