Стойчо Младенов: ЦСКА има успехи винаги, когато отбор и фенове са заедно

"Ако ЦСКА има нужда от мен, съм готов да се върна по всяко едно време, дори да се намирам на другия край на света", обяви спецът

Стойчо Младенов: ЦСКА има успехи винаги, когато отбор и фенове са заедно

Стойчо Младенов, който от за трети път зае поста старши треньор на ЦСКА, призова за подкрепа привържениците на „червените” почти веднага, след като официално бе обявено, че се завръща за трети път на стадион „Българска армия”.

Опитният специалист подчерта, че ще гони докрай титлата в „А” група, но побърза да уточни, че поема тима в заварено положение и не смята, че в момента може да привлече качествени нови попълнения в състава, така че ще работи с настоящия кадрови ресурс.

„Не виждам нещо по-различно, всички случаи са идентични. Влизам винаги в един труден момент, когато нещата са зле. Трябва да се започне от нулата, но това не означава, че нашите цели остават на втори план.

Напротив! Ние ще гоним до дупка титлата през тази година, въпреки че нито съм правил аз селекцията, нито съм подготвял този отбор. Бъдете сигурни, че ще направим всичко възможно, да постигнем целта.

Ако не, ще стягаме отбор и ще преценим кои ще останат и с кои ще се разделим. Ако ЦСКА има нужда от мен, съм готов да се върна по всяко едно време, дори да се намирам на другия край на света“, заяви Младенов пред „Дарик”. „Моето име се свързва с ЦСКА и този клуб е нещо специално за мен.

Всичко премина гладко и нормално. Срещнахме се с г-н Борисов и се уточнихме по всички въпроси. Сега започваме да работим. Излишно е да коментираме есенния дял от шампионата, защото от тогавашния състав останаха само четири футболисти, които взеха участие в мача с Черноморец.

Другите са нови, с които ще трябва да се опознаем. Нека да поработя с отбора и ще добия ясна представа за състоянието на всеки един футболист.

Аз не мисля, че това е реалният потенциал на отбора, футболистите могат да дадат повече. Ще се постараем това да се получи. Много трудно е в момента да се вземе качествено и добро ново попълнение. Ще разчитаме на потенциала и кадрите, с които разполага ЦСКА в момента.

Аз имам яснота върху нещата, но предпочитам предварително да не говоря. Нека първо разговарям с хората, с които ще работя”, допълни наставникът на „червените”, но не пожела да обяви своя екип преди официалното си представяне утре следобед.

„Екипът ми е ясен, може би ще има още една-две промени. Предпочитам да говоря с тях и утре да обявя всичко”, каза още Стойчо Младенов, а после се обърна и към привържениците на ЦСКА:

„Имаме нужда от Вас, мили привърженици, подкрепяли сте ни винаги и се надяваме и този път да бъдете с нас. Ние имаме нужда от такова обединение. Винаги, когато отбор и публика са заедно, ЦСКА е имал успехи. Аз разчитам изключително много на Вас.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки