Лудогорец изригна срещу Узунов: Не ни вкарвайте в измислени схеми и скандали

В Разград не искали мачът с Ботев да се мести, обвиниха Атанас Узунов, че отклонява вниманието от загубата срещу Локо (Сф)

Лудогорец изригна срещу Узунов: Не ни вкарвайте в измислени схеми и скандали

От Лудогорец не останаха длъжни на административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов, който нападна разградчани. В сайта на Лудогорец се появи съобщение до медиите, в което от клуба категорично отричат да са искали промяна на датата на техния мач за купата с Ботев (Пловдив).

От Разград призоваха да не ги вкарват в "измислени схеми и скандали". В Лудогорец смятат определят Атанас Узунов като "всепризнат любител на теориите на конспирациите и майстор на медийните финтове".

Novsport.com Ви представя обръщението на Лудогорец без редакторска намеса:

"Във връзка поредните безпочвени нападки на Атанас Узунов /Локомотив, Пловдив/ от 06.03.

От страна на Лудогорец няма депозирана молба за промяна на датата за провеждане на футболната срещата с Ботев, Пловдив от четвъртфинала за Купата на България. Ние приемаме решението на ПФЛ и телевизиите, които държат правата за излъчване на мача и нямаме страх от предстоящата среща. Всички опити да се въвлича „Лудогорец“ в измислени схеми и скандали ги възприемаме като плод на развинтено въобръжение на хора като административния директор на „Локомотив“, Пловдив Наско Узунов. Бившият съдийски шеф е всепризнат любител на теориите на конспирациите и майстор на медийните финтове, целящи да отклонят вниманието от собствените му проблеми. Хвърляйки обвинения срещу Левски и Лудогорец Атанас Узунов цели да се забрави срамния мач с „Локомотив“, София, който „смърфовете“ трябваше задължително да спечелят, предвид заявените амбиции на Клуба. Да не забравяме бомбастичните изказвания след завръщането от Анталия, че „Локо“, Пловдив са най-добрият отбор в момента и евроучастието им е „кърпа вързано“, а останалите отбори вече треперят от страх. Е, теория на конспирацията винаги е чудесен начин да си намериш оправдание пред Коко Динев и публиката за загубата на отбора.

Вместо да се извини на страхотната си публика Атанас Узунов хвърля оперетно оставки и захапва любимата си тема „Лудогорец“, забравяйки, че нашият отбор няма членове в ръководството нито на БФС, нито на Професионалната футболна лига.

Лудогорец е облагодетелстван от липсата на тъмно минало, което преследва други футболни шефове. Подкрепата ни идва не от БФС, а от трибуните на „Лудогорец Арена“.

От ръководството на ПФК Лудогорец
"

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки