1. Novsport
  2. Лека атлетика
  3. Ивет: Имаха късмет, че съм с температура

Ивет: Имаха късмет, че съм с температура

Въпреки че влезе с висока температура във финала на 60 метра на Световното първенство по леката атлетика в зала в Истанбул, Ивет Лалова не съжали за участието си

Ивет: Имаха късмет, че съм с температура

Въпреки че влезе с висока температура и завърши на последното осмо място във финала на 60 метра на Световното първенство по леката атлетика в зала в Истанбул, Ивет Лалова не съжали за участието си.

 

"Аз съм болна от два дни. Отивам да се лекувам. Всичко възможно направихме, но с тази температура не можеш да се бориш. Почвам антибиотици, защото от вчера съм с температура и цяла нощ не можах да я сваля. Не се отказах и влязох във финала, защото майка ми и сестра ми бяха на трибуните и не можех да ги разочарвам. Да сме живи и здрвави, това световно не е толкова важно.", сподели спринтьорката ни пред Дарик радио.

 

"Нямам капчица сила. Само стартирах и оттам мъка... Не съжалявам въобще, че участвах. Това ми е първи финал на 60 метра. Имат късмет, че съм с температура днес. Не знам за медалите, но щях да съм там. Много благодаря на майка ми и сестра ми. Това ми е сигурно най-трудното състезание, но това е част от играта", завърши през сълзи развълнуваната Лалова.