Протестите на „червените” фенове срещу „Титан” вкараха 4-ма от тях в ареста

Ултрасите са били заловени, докато се опитвали да закачат 40-метров транспарант срещу собствениците на клуба на един от входовете на столицата

Протестите на „червените” фенове срещу „Титан” вкараха 4-ма от тях в ареста

Недоволството на привържениците на ЦСКА срещу клубното ръководство се разраства и протестите на „червените” фенове продължава с пълна сила.

Днес на някой от възловите места в София се появиха транспаранти срещу собствениците на клуба от “Титан”. Плакатите бяха разположени на места като НДК, Орлов мост, стадион “Българска армия” и други. Част от транспарантите са били свалени от полицията, като четирима запалянковци дори са били арестувани.

Те са били заловени, докато се опитвали да закачат 40-метров транспарант срещу собствениците на клуба на един от входовете на столицата, а впоследствие бяха освободени.

Момчетата разпъвали плаката с посланието "За чиста София и вън боклуците от ЦСКА" на "Цариградско шосе" в района около "Горублянско ханче", когато били забелязани от органите на реда. Полицаите набързо закопчали младежите и конфискували транспаранта. Както е известно, феновете на ЦСКА са в открит конфликт с шефовете на клуба.

В мачовете от началото на пролетния полусезон агитката на "армейците" разпъва едно-единствено знаме пред сектора си и то гласи "Вън боклуците от ЦСКА".

На домакинството с Калиакра най-голямата организация от Сектор "Г" - "Офанзива", напусна стадион "Българска армия" на полувремето в знак на протест срещу начина на управление в ЦСКА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки