Надал и Федерер се класираха за четвъртия кръг

Рафаел Надал и Роджър Федерер се класираха за четвъртия кръг на турнира на в Индиън Уелс с награден фонд 4,69 милиона долара.

Надал и Федерер се класираха за четвъртия кръг
Рафаел Надал и  Роджър Федерер се класираха за четвъртия кръг на турнира на в Индиън Уелс с награден фонд 4,69 милиона долара.
 
Испанецът победи без особенни проблеми сънародника си Марсел Гранойерс с 6:1, 6:4 и очаква следващия си съперник Александър Долгополов (Украйна), който победи Маркос Багдатис (Кипър) с 6:4, 5:7, 6:4.
 
Федерер, който е номер 3 в основната схема и трикратен шампион, се наложи над Милош Раонич (Канада) с 6:7 (4), 6:2, 6:4 за 2:07 часа. За Федерер това е 35-та победа в 37 мача. В следващата фаза швейцарецът ще играе с Томас Белучи от Бразилия, който почива в третия кръг, тъй като Николай Давиденко (Русия) се отказа от двубоя заради вирусно заболяване.
 

Денис Истомин от Узбекистан изненадващо отстрани номер 5 Давид Ферер (Испания) с 6:4, 6:3. Шестият поставен Жо-Вилфред Цонга (Франция) се класира за четвъртия кръг след труден успех над Радек Щепанек (Чехия) с 6:7 (2), 6:3, 6:2, а Хуан Мартин Дел Потро (Аржентина) победи Фернандо Вердаско (Испания) с 6:2, 7:6 (6). 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки