Уолкът: Ван Перси няма конкуренция за "Играч на сезона"

Той вкарва голове както си поиска, възхищава се англичанинът

Уолкът: Ван Перси няма конкуренция за "Играч на сезона"

Тео Уолкът счита, че фантастичната игра на неговия съотборник Робин ван Перси го прави единствен кандидат за традиционната награда „Играч на сезона”, която футболистите във Висшата лига дават на най-добрия помежду си.

Според Уолкът със своите 38 гола до момента през сезона Ван Перси е в свое собствено измерение през този сезон и кампанията на нито един друг играч от Премиършип не може да се сравнява с холандеца.

Английското крило обяви, че Ван Перси показва поразителна ефективност пред гола и играчи като Уейн Рууни остават в сянката на „летящия холандец”.

„Той е велик човек, велик капитан и много важен играч за клуба. Просто му дайте пас и той ще вкара – няма значение как – ляв крак, десен крак, вкарва и много голове с глава. Той прави всичко това да изглежда лесно, а не е така. Уейн Рууни е с около 10 гола зад него, а също прави фантастичен сезон. Това само показва колко добър е Ван Перси.” хвали Уолкът колегата си.

Бързоногото крило се надява Ван Перси да продължи чудесните си представяния. „Всичко му се получава и е чудесно да го гледаш как играе. Най-важното е, че няма контузии. Когато бях в лазарета заедно с него, беше много тъжно да гледаш такъв талант да не се показва. Той се реваншира за пропуснатото време, сигурен съм. Без съмнение Ван Перси трябва да е играчът на сезона”, категоричен е Тео Уолкът.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки