Култов чичо Венци: Стойчо говореше за конспирации, а го биха като маче у дирек

"Очаква ни много тежка програма в следващата седмица", призна Стефанов

Култов чичо Венци: Стойчо говореше за конспирации, а го биха като маче у дирек
Президентът на Славия Венци Стефанов изказа мнението си преди дербито с Литекс днес. Босът на белите очаква труден мач, но се надява, че неговият тим има силите да вземе нещо от гостуването си в Ловеч.
 
-Г-н Стефанов, в какво настроение очаквате дер­бито с Литекс?
- Очаквам един добър мач и се надявам, че момчетата ще се борят през цялата среща. Ис­кам да се представим добре, а какво ще се случи, ще се реши на терена.

- До момента сте 3-ият най-добър гост, имате ли сили да ги изненадате?
- Вижте, Литекс  има много добри футболисти, много силен треньор и отлична организация. Нека първо си свършим работата на терена, а след това да говорим. Най-вероятно контузията на Йордан Юруков ще ни попречи, той е ключов играч. 
 
- От Миньор комен­тираха контузията на вашия футболист, профе­сионално ли е това?
- Не, в никакъв случай, хората говорят някакви неща, с които въобще не са запознати. Аз не искам да коментирам отбора на Миньор. Цяла седмица се заканваха някакви неща, видях и някакви писаници, с които бяха заплашвали наш футболист. Те само говорят за това как сме откраднали Дани Златков зад гърба им, преговаряли сме с него, което не е вярно. Славия има най-малката вина в случая. Той беше разтрогнал договора си с Миньор и едва след това ние влязохме в контакт с него. Едно нещо знам - на прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не. Нормално е тези нападки и заплахи да влияят на Дани Златков, това всичко са неща извън терена. Той е млад човек, който постоянно е в интернет и ги вижда.
 
- Какво мислите за резултатите от 1/4-фипалите за купата?
- Аз не мога да се меря с някакви екзекутори на Ли­върпул. Ето, видя се какво стана, екзекутираха го Си­митли. Още със самото си идване в ЦСКА започна да бие тъпана и да говори за някакви завери и заговори срещу отбора, какви ли не комбинации. То не беше Батков, не беше кой ли друг. А накрая го биха като маче у дирек, и то един отбор, който едвам съществува. Те нямат нито базата, нито игрищата, нито традициите. Изненада ме Симитли, другите резултати за купата не ме изненадаха. Лудогорец, Литекс и Локо Пд заслужено продължиха напред, бяха по-добри от противниците си. Голямата изненада дойде от големия отбор на ЦСКА.
 
- Каква е оценката ви като цяло за купата?
- Аз смятам, че Локо Пд, Литкс и Лудогорец не са никак слаби отбори. Не е изненада, че продължи­ха напред. Отпадането на Левски и ЦСКА не е такъв голям проблем. Вижда се, че и двата клуба в момента не са никак убедителни. Много силно играе Лудогорец, както и Локо Пд. Литекс все пак взе Христо Стоичков, който е много сериозно име и добър треньор.
 
- В следващите 7 дни имате тежка програма, на колко точки ще сте доволен?
- Програмата ни е много тежка, това е истината, играем с 3 много сериозни отбора. Аз обаче не искам да си правя сметката без кръчмар. Нека когато дойде кръчмарят, тогава да гово­рим. Когато мине мачът с Литекс, тогава ще говорим пак. Все още не съм решил, но най-вероятно ще отида лично на стадиона да ги гледам.
 
Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки