Казанлък осъмна с лозунги против „Титан” (снимки)

От „Офанзива" обясниха какви са причините за войната, която обявиха на собствениците на клуба, вижте 9-те гряха на "Титан", според феновете

Казанлък осъмна с лозунги против „Титан” (снимки)

Официалният клуб на привържениците на ЦСКА "Червени воини 99” от град Казанлък е поредният, който се включи в масовия протест на фенове на "армейците" от цяла България срещу управлението на тима от "Титан", съобщиха от фенклуба.

Тази сутрин Града на розите осъмна с няколко транспаранта и по този начин „червените” привърженици от Казанлък се присъединиха към останалите протестиращи фракции, които също опънаха множество плакати с надпис "Вън боклуците от ЦСКА" на редица ключови места в някой от най-големите градове на страната.

„Ние сме горди, че сме армейци и сме твърдо против управлението на любимия ни клуб ЦСКА от „Титан АС””, обявиха от фенклуб "Червени воини 99”.

Междувременно най-голямата организация на феновете на ЦСКА в момента „Офанзива" обясни какви са причините за войната, която обяви на собствениците на клуба.

Твърдото ядро в Сектор „Г" запали фитила още при гостуването на Черноморец в Бургас, но протестите станаха ефективни на последния домакински мач срещу Калиакра преди седмица.

Офанзива извади на показ 9 от греховете на „Титан", заради които протестира:

- Брои на шампионски титли - 0.
- Смяна на 9 старши треньори и около 90 футболисти, преминали през отбора за 4
години.
- Намеса в работата на спортно-техническия щаб.
- Безотговорно стопанисване и занемаряване на базата на ЦСКА.
- Липса на дългосрочна стратегия за развитие на детско-юношеската школа.
- Неангажиращо отношение към традициите и идеалите на ЦСКА.
- Негативно отношение и силови атаки към душата и сърцето на ЦСКА - феновете.
- Намеса в дейността и организацията на феновете.
- Неадекватна ценова политика за билетите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки