Юрген Клоп: Няма да поемам Челси, щастлив съм в Дортмунд

За Юрген Клоп е чест да бъде свързван с Челси, но старши треньорът на шампиона на Германия Борусия Дортмунд отхвърли варианта да застане начело на тима от стадион "Стамфорд бридж"

Юрген Клоп: Няма да поемам Челси, щастлив съм в Дортмунд
За Юрген Клоп е чест да бъде свързван с Челси, но старши треньорът на шампиона на Германия Борусия Дортмунд отхвърли варианта да застане начело на тима от стадион "Стамфорд бридж".
 
Клоп бе спряган за заместник на освободения Андре Вияш-Боаш, заедно с Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола, но младият специалист каза, че не се интересува от това да поеме английския гранд, защото е щастлив в Дортмунд. "Мога да има откажа моментално", каза Клоп за телевизия "Скай", след като неговият тим се класира за финала в турнира за Купата на Германия. 
 
"Няма да се местя в Англия. Хубаво ми е, когато моето име се споменава до имена като Жозе Моуриньо и Пеп Гуардиола. На мен това ми е достатъчно - това е личен триумф, но аз не съм свободен, съжалявам", каза още Клоп, който през януари продължи своя договор с "черно-жълтите" до 2016 година. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки