Стоичков скромен, както винаги: Всеки иска да се докосне до мен (видео)

„Аз ще бъда на разположение и обещавам, че във финала на „Каменица Фен Купа” ще покажем какво сме научили като футболисти”

Стоичков скромен, както винаги: Всеки иска да се докосне до мен (видео)

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков ще бъде патрон на тазгодишното, десето, юбилейно издание на футболния турнир за аматьори „Каменица Фен Купа”, съобщи репортер на Novsport.com.
 
Камата закъсня малко за официалното откриване на надпреварата, но след като се появи взе думата и изрази благодарността си към организаторите.

„Добър ден, извинявам се за закъснението , но вече съм тук и мога да благодаря на всички, правещи това, което се опитваме и ние да правим – да помагаме на аматьорския футбол и неговата по-голяма масовост”, разкри легендарната осмица.

„Тези 10 години показват, че турнирът подпомага спорта у нас, а оттук нататък предстои едно още по-голямо вълнение, защото всеки иска да се докосне до мен.

Аз ще бъда на разположение и обещавам, че във финала ще покажем какво сме научили като футболисти. А щом треньор ни е бил най-големият треньор на България – Димитър Пенев, значи сме научили много”, каза още Камата.


Във видеото може да гледате официалното откриване на 10-ото, юбилейно издание на турнира "Каменица Фен Купа"!!!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки