КУЛТОВО ВИДЕО: Ники Костов напусна "Герена" със "Златен скункс"

Ивайло Петров и Ясен Екимов проведоха тренировката на Левски в понеделник, всички без Батков се събраха на „Георги Аспарухов”

КУЛТОВО ВИДЕО: Ники Костов напусна "Герена" със "Златен скункс"

Помощниците Ивайло Петров и Ясен Екимов проведоха днешната тренировка на Левски, съобщи репортер на Novsport.com. Очакваше се, че спортният директор Георги Иванов, който беше треньор през есента, ще дава указания по време на заниманието, но Гонзо се появи костюмиран на стадион "Георги Аспарухов" и явно напускането на Николай Костов е създало достатъчно грижи на бившия нападател. 

Предшественикът на напусналия днес наставник Николай Костов се появи на "Герена" малко след 16:10 часа и говори пред медиите, докато "сините" излизаха за следобедното занимание, което стартира в 18:00.



Припомняме, че в четвъртък Левски гостува на Литекс в Ловеч, а понастоящем не е ясно кой ще води тима срещу „оранжевите”.

Фаворитът за вакантния пост е Станимир Стоилов, който днес се срещна с изпълнителния директор на „сините” Иво Тонев, за да обсъдят евентуално негово назначение.

Самият Тонев пък отказа да коментира възможността Гонзо да води отбора в сблъсъка с българските шампиони.

На „Герена” днес се събраха ръководните фактори, в лицето на Иво Тонев и Георги Иванов, бившият вече наставник Николай Костов и неговият помощник Веско Бранимиров. Последните двама дойдоха, явно за да уточнят последните детайли около раздялата със "сините", но бяха изненадани от репортера на "Господари на ефира" Боби Ваклинов, който издебна БГ Капело, за да му връчи прочутия "Златен скункс". 









Не се появи президентът Тодор Батков, който има ангажименти в чужбина.

Камерата на Novsport.com улови култовото видео по връчването на "Златния скункс"!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки