Гигов вади Локо София от А група след мача с Левски (видео+снимки)

Президентът може да закрие целия клуб заради проблемите с базите на Локомотив

Гигов вади Локо София от А група след мача с Левски (видео+снимки)

Президентът на Локомотив (София) Николай Гигов заплаши, че неговият отбор ще напусне А група, ако проблемът с базите на тима не се разреши. Под въпрос е избощо дали ще го има Локомотив като футболен клуб на картата.

"Въпросът е дали ще има отбор или няма да има отбор, това е големият въпрос, другата седмица – край! Няма ли решение за стадиона, няма да се занимавам повече, не се ли играят мачовете на Локомотив няма да има отбор, нито школа имаме, нито децата има къде да тренират. Няма да играя на който и да е стадион, само на Локомотив, стадион Локомотив си е в нормативите и 22 000 лева да ни искат не е нормално."

Той каза, че мача с Черно море във Варна ще се играе. След това срещата Локо (Сф) – Левски също ще се играе, защото двата клуба отдавна са се разбрали да играят на „Васил Левски” и ако дотогава няма решение за базата на „железничарите”, Локомотив ще напусне А група.

Днес се случи поредният абсурд – охранителната фирма, която пази реда на домакинските мачове на Локомотив, е отказала да охранява мача заради всички проблеми около лиценза на стадиона. Самият Гигов обяви пред репортер на Novsport.com, че полицията не е позволила на фирмата да си свърши работата.

"Викат шефа на охранителната фирма, връчват му писмо и и му забраняват да охранява мача, аз какво да направя, няма какво да направя повече. Няма смисъл да се измъчвам по този начин, това е безумие. Обърнал съм се към премиера, той направи всичко възможно, но някой ни спира. Аз също имам нерви, преди всеки мач да търча като луд, за да играем, това е несериозно. Нашият стадион е в много по-добра кондиция от много останали стадиони в България", каза ядосания Гигов.

„Честитя победата на Славия, това е посегателство не само срещу Локомотив, но и срещу футбола. Не мога да разбера какво става. Локомотив има отбор, но отбор без база няма как да съществува. Следващото домакинство ако не се направи кардинално решение за шампионата, ще излезем от него”, потвърди босът на Локомотив намерението си да извади отбора от елита.

„Лично ходих при определени органи и ми казаха, че няма проблем. Говорих два пъти със спортния министър. Той каза, че е разрешил това нещо, за мен това е аномалия. Полицията е забранила на охранителната фирма да охранява мача”, категоричен е Николай Гигов.

Гигов обеща на служителите от стадиона, които поддържат съоръжението и изявиха претенции за неизплатени заплати. "Преди да си тръгна оттук, ще издължа всичко към всички. Това не са много пари, които дължа".
Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки