Сашо Тодоров за ЦСКА и Висшата лига: Новото дружество няма да бъде допуснато, ако няма връзка със старото

Висшата лига може да не тръгне от лятото, обяви шефът на “армейците”

Сашо Тодоров за ЦСКА и Висшата лига: Новото дружество няма да бъде допуснато, ако няма връзка със старото

След срещата между представители на БФС и ЦСКА стана ясно, че „червените” няма да бъдат допуснати във Висшата лига с новото дружеството, което бе създадено през лятото.

От Борисовата градина пробваха схемата с ФК ЦСКА АД още през лятото, но удариха на камък, защото от "Иван Асен II" отказаха до дадат право на „армейците” да играят в Югозападната "В" група с новото дружество.

Сега това отново няма да се случи, заяви Александър Тодоров, след като разговаря със зам. изпълнителния директор на БФС Павел Колев.

"ФК няма да бъде допуснато, ако няма връзка със старото ПФК", уточни Александър Тодоров, който е поискал да види и на какви критерии трябва да отговаря клубът, за да може да кандидатства за „Уайлд карт” за Висшата лига.

"Все още няма нищо конкретно, защото нещата се подготвят документално", каза Тодоров и разкри, че проектът може да не стартира през лятото, както мнозина искат.

Според информация на "Стандарт" БФС обмисля да даде 1 година толеранс на клубовете, за да вкарат в ред най-вече базите си, за да не срамят името Висша лига. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки