Гонзо: Радващото е, че футболистите показаха характер

Левски ще бъде толкова силен, колкото го развием. Новите все още не са показали пълния си потенциал, според спортния директор

Гонзо: Радващото е, че футболистите показаха характер
Спортният директор на Левски Георги Иванов беше видимо доволен от успеха на „сините” във Варна (2:0).
 
„Вече казах, че Левски ще показва по-добри игри. Въпросът бе, че имахме много нови футболисти и от мач на мач смятам, че отборът ще бъде по-добре и по-окомплектован – така, както искаме да го виждаме”, коментира Гонзо.
 
Въпреки тежкото пътуване, футболистите са се възстановили и са се подготвили по най-добрия начин, по думите на Иванов. „Радващото е, че показаха характер на този тежък терен срещу един отбор, срещу който на всеки един противник е трудно. Затова победата става още по-сладка”, каза той.
 
„Левски ще бъде толкова силен, колкото го развием. Аз смятам, че новите и всички, които останаха зимата, имат потенциал да показват едно добро ниво и Левски да върви нагоре”, продължи Гонзо.
 
„Смятам обаче, че новите все още не са показали пълния си потенциал.”
 
Според него, Левски е можел още преди почивката да си улесни мача.
 

„Може би голът, който вкарахме, отвори мача. Черно море трябваше да се отворят и създадоха ситуации. Смятам, че още първото полувреме можехме да поведем в резултата и да си направим мача по-лесен, но в крайна сметка футболът затова е 90 минути”, завърши Иванов.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки