1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Стойчо Стоев: Не е хубаво да показваш 2 различни лица (видео)

Стойчо Стоев: Не е хубаво да показваш 2 различни лица (видео)

"Преди ритах във всяка свободна минута, сега младите гледат телефони и лъскави коли", призна песимистично специалистът

Стойчо Стоев: Не е хубаво да показваш 2 различни лица (видео)
Старши треньорът на Миньор - Стойчо Стоев, разкри, че е доволен от факта, че отборът му показва две различни лица при домакинствата и гостуванията си в "А" група, предаде репортер на Novsport.com
 
Припомняме, че в последните си 3 домакински мача "чуковете" имат 2 загуби, а в последните 4 гостувания записаха 3 успеха. 
 
"Не е хубаво да показваш 2 различни лица, защото е по-добре, когато поддържаш постоянство. В последните мачове се представяме по-добре като гости, а това може би се дължи, че навън сме по-необременени психически и показваме добър футбол, докато вкъщи трябва да взимаме максимума от всяка среща и това обременява футболистите", започна Стоев участието си в актуално студио "Дерби". 
 
Специалистът ракзри още, че счита стилът на игра на отбора си като офанзивен: "Трудно ни е да играем срещу затворен стил на игра, трудно пробиваме тогава противниковата отбрана. Поне изповядваме еднакъв стил и навън, и у дома, защото при гостуванията не играем подчертано дефанзивно. Смятам, че като цяло играем офанзивен футбол, аз съм именно негов привърженик". 
 


За успеха срещу Монтана в събота
, Стоев заяви: "Срещу Монтана чистихме топката хаотично, но това не са треньорски указания, а моментното състояние, в което се намира отбора. Числовото изражение на таблото и оставащите 10 минути объркаха играчите, да не забравяме, че не можех да използвам Траянов, който е много креативен футболист, а се наложи да сменя и Том. Иначе и на мен не ми хареса играта в последните 10 минути. Монтана чистеше хаотично топката, а ние също така хаотично я изпращахме в тяхната половина".

Стойчо Стоев си спомни с носталгия за времената преди падането на комунизма у нас, когато футболът у нас изживяваше разцвета си: "В момента има огромна разлика между това какво беше преди и това какво е сега. Младите ни футболисти тогава влизаха бързо в мъжките отбори, развиваха се и стигаха до националния, вдигаха нивото на футбола".
 


"Аз не ходех често на тренировки, само 2 пъти в седмицата, защото бях добър ученик, но във всяка свободна минута ритах в училището. Сега приоритетите им се измениха, сега гледат телефоните, скъпите коли, сменят по 4  чифта обувки на година, може би взехме лошите черти на демократичния преход. Ние тренирахме при същите условия, така че няма логика нещата да не се получават и сега. Трудно ще излезем от тази ситуация", заяви песимистично специалистът. 
 
"Атаки срещу един треньор ще има винаги, когато има успехи ще са по-малко, когато обаче няма ще са целенасочени", завърши Стоев. 


Гледайте пълен запис от участието на Стойчо Стоев в актуално студио "Дерби"!!!
 
ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена