1. Novsport
  2. Баскетбол
  3. Изгониха Левски от зала "Универсиада" до средата на април

Изгониха Левски от зала "Универсиада" до средата на април

Така двете поредни домакинства на 10 април (вторник) срещу Спартак (Плевен) и на 13 април (петък) срещу Черноморец мъжкият тим на Левски ще играе в зала "Христо Ботев" в Студентски град, съобщиха от клуба

Изгониха Левски от зала "Универсиада" до средата на април

Поради заетост на зала "Универсиада" следващите си домакински срещи представителните тимове на Левски ще изиграят в други спортни съоръжения в столицата.

Така двете поредни домакинства на 10 април (вторник) срещу Спартак (Плевен) и на 13 април (петък) срещу Черноморец мъжкият тим на Левски ще играе в зала "Христо Ботев" в Студентски град, съобщиха от клуба.

От своя страна, след като гостува за първите си два мача в Русе срещу Дунав от плейофите на Националната лига при жените, "сините" баскетболистки ще приемат този съперник за мач номер три и евентуално четири в столичната зала "Триадица".

Първото домакинство е предвидено за 12 април (четвъртък) от 16.00 часа, а ако се налага на другия ден - 13 април (петък) със същия начален час ще се играе мач номер четири от серията до три победи.

За мъжете предстои гостуване на Рилски спортист на 17 април преди участието им на финалната четворка на Балканската лига в Израел от 21 до 23 април.