Червея: Шокиран съм от доброто отношение към мен

Специалният гост в НDI Мача на звездите - Денис Родман, призна, че е останал доста изненадан от големия интерес към баскетбола у нас, предаде репортер на Novsport.com

Червея: Шокиран съм от доброто отношение към мен
Специалният гост в НDI Мача на звездите - Денис Родман, призна, че е останал доста изненадан от големия интерес към баскетбола у нас, предаде репортер на Novsport.com. На срещата в "Арена Армеец" присъстваха около 6000 зрители. Петкратният шампион в НБА заяви, че си е изкарал чудесно у нас и догодина смята да дойде отново и дори да доведе децата си.
 
"Беше готино. Но свърши доста бързо... продължи само 35 минути, бързичко приключи. Изненадан съм, че имаше толкова много хора в залата... около 6000 човека. Не знаех, че баскетболът е толкова популярен в България. Днес беше хубав ден за децата", започна легендата на НБА след края на днешния роден Мач на звездите. 
 
"Изненада ме, че има толкова много хора тук, толкова много хора дойдоха да подкрепят баскетбола в България. Имаше много публика. Благодарение на феновете, на хората в България, искам да се върна отново тук и догодина. Прекарах си много хубаво. Аз съм шокиран от доброто отношение към мен. Не много спортисти идват тук за подобни изяви, така че малко се изненадах", завърши ексцентричният баскетболист с прякор Червея.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки