Херо: Недоумението ни пред гола бе направо извънземно

"Смятам, че ако си бяхме вкарали положенията, щяхме да бием доста по-изразително", каза след зрелищното 3:2 над Черно море наставникът на "акулите"

Херо: Недоумението ни пред гола бе направо извънземно

Старши треньорът на Черноморец (Бургас) Димитър Димитров-Херо коментира успеха с 3:2 в морското дерби срещу Черно море (Варна), който момчетата му постигнаха на своя стадион „Лазуро” в мач от XXIII кръг на българското футболно първенство.

„Не мога да кажа дали това е най-силният ни мач за сезона, но определено бе един от най-добрите ни. Играхме с много динамика и създадохме множество добри положения в предни позиции, но недоумението ни пред гола бе направо извънземно.

Смятам, че ако си бяхме вкарали положенията, щяхме да бием доста по-изразително”, сподели специалистът, чийто възпитаници изпревариха шампиона Литекс и заеха третата позиция в класирането на „А” група, а после бе попитан дали от ръководството са му поставили за цел влизане в евротурнирите.

„Нямаме поставена цел, но нали знаете, че апетитът идва с яденето. Ние сме длъжни да задържим позиции и един вид сами сме си поставили тази цел пред себе си”, допълни Херо, а в заключение коментира и представянето на звездите Асис и Шаешу, заради които този мач изгледаха емисари от чужбина:

„Да, мисля че двамата играха отлично и се представиха малко над останалите.”

"Не останах доволен от играта единствено, след като ни вкараха втория гол, в останалата част доминирахме, създадохме положения, но явно нямахме достатъчно самочувствие пред гола. Иначе според мен се получи много приятен мач, двуостър, който смятам се е харесал на зрителите", заяви още специалистът. 
 
"Радваме се за успеха, все пак дойде срещу много силен отбор, нормално бе преди сблъсъка да се притесняваме от тях, затова сме и толкова щастливи", завърши Херо. 

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки