Лудогорец се разправи със Славия у дома след победа с 3:1 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лудогорец постигна девета поредна победа и продължава да държи убедително първото място в "А" група.

Лудогорец се разправи със Славия у дома след победа с 3:1 (ВИДЕО+СНИМКИ)

Шампионът на България Лудогорец продължави победната си серия срещу Славия след победа с 3:1 у дома. Този успех бе девети поред за момчетата на Георги Дерменджиев.

 

Наказателната акция на "орлите"  започна в края на първото полувреме, когато в рамките на седем минути бе решено всичко в мача след попадения на двама бразилци. Първо в 37-мата минута Кафу откри резултата след страхотен рейд и последвал точен завършващ удар. В 43-тата минута пък Вандерсон вкара втори гол за Лудогорец, дошъл след хубав прехвърлящ удар. 

 

В 63-тата минута на второто полувреме Козмин Моци направи 3:0 след точно изпълнена дузпа, а четвърт час преди края Донел Муканза оформи крайния резултат с почетното попадение за Славия. В края гол на Кишада беше отменен заради спорна засада и с това свърши всичко мача.

 

Трябва да се отбележи, че в началото на двубоя Славия имаше своите шансове. В 7-мата минута Балджийски получи около точката на дузпата и незабавно стреля, но топката се отби в гредата. Малко по-късно отново Балджийски бе близо до гола, след като получи от  Сердеров, който го намери и излязъл очи в очи с Владо Стоянов, стреля и пропусна. Вратарят на Лудогорец спаси сигурен гол в този момент избивайки топката в корнер. 

 

С победата с 3:1 Лудогорец влезе в серия от девет поредни победи и е убедителен лидер в "А" група.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки