Играчите на К.П.Р обмислят дали да откажат здрависване с Джон Тери отново

Расисткият скандал между Тери и Антон Фърдинанд още предизвиква яростни полемики

Играчите на К.П.Р обмислят дали да откажат здрависване с Джон Тери отново

 

Играчите на Куинс Парк Рейнджърс ще се съберат специално на уречена среща, за да решат дали да се здрависват с Джон Тери преди предстоящия мач срещу Челси, предава „Дейли мейл”.

Двата тима ще играят помежду си на 29 април на „Стамфорд Бридж” и расисткият скандал вече става основна тема. Капитанът на „сините” Джон Тери бе обвинен, че е обидил на расистка основа защитника на „рейнджърите” Антон Фърдинанд в мача между двата тима на 23 октомври на „Лофтъс роуд”.

Според информациите от Острова предстои да се проведе тристранна среща Челси – К.П.Р - Висша лига, за да се потърси някакво споразумение.

Част от играчите на Куинс Парк може да откажат да подадат ръка на Тери, което кара ФА да се замисли дали изобщо да отмени традицията за здрависване в началото на двубоите.

Има и вариант Джон Тери да не играе точно в този мач, защото има контузия в ребрата, която го мъчи. Проблемите в защита за Челси обаче трудно биха позволили това – Бранислав Иванович изтърпява наказание, а Давид Луис има по-сериозна травма.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки