Волейболният Марек пусна декларация

Медийната война между двата водещи клуба в България - Пирин Балканстрой (Разлог) и Марек Юнион-Ивкони (Дупница) породена от неразбирателствата във финалната серия за титлата, продължава с пълна сила

 Волейболният Марек пусна декларация
Медийната война между двата водещи клуба в България - Пирин Балканстрой (Разлог) и Марек Юнион-Ивкони (Дупница) породена от неразбирателствата във финалната серия за титлата, продължава с пълна сила. След реакцията от страна на клуба в Разлог, сега идва ред и на декларация от страна на клуба в Дупница. Президентът на дупничани Ивайло Константинов лично пусна обръщението, което публикуваме без редакторска намеса:
 
гр. Дупница 2600, ул. „Христо Ботев” № 30, Спортна зала
 
ДЕКЛАРАЦИЯ
 
От Ивайло Константинов,
 
Президент на ВК „Марек Юнион-Ивкони”
 
Уважаеми представители на медиите,
 
С настоящото искам да изразя възмущението си от поведението на ръководството на ВК Пирин Балканстрой (Разлог) в последните няколко дни. Бях принуден да чета всякакви публични изказвания по адрес на Марек Юнион-Ивкони, по мой адрес и по адрес на Българска федерация Волейбол. Най-скандалното от всичко е, че от Пирин се опитват да се покажат като жертви на така създадената от тях ситуация, а единствената жертва в момента е трудът на целия щаб и играчи на Марек Юнион Ивкони. Цяла България видя, че ние ги надиграхме два пъти. Ако имаше нормална игрова обстановка в залата в Разлог по време на първия финален плейоф, то изобщо нямаше да се стигне до трети мач. Това поведение не трябва да се толерира, защото ако Разлог са жертви, те са жертви на собственото си ръководство и собственици. Ние, от Марек Юнион - Ивкони, първи повдигнахме въпроса за огромните проблеми, които винаги е имало в залата в Разлог. Но искам да подчертая, че не сме единствените. Години наред всички отбори са страдали от поведението на домакините там и от немощта им при организацията на мачовете си и невъзможността им да озаптяват собствената си публика. До този момент обаче никой не бе дръзнал да се оплаква и да пусне официален сигнал до НВЛ. Това доведе до ескалирането на проблема точно по време на финалните плейофи, за което губещи сме всички ние и феновете на волейболната игра. 

С настоящото използвам повода още веднъж да призова ръководството на Пирин да се държат като мъже в мъжкия ни волейбол. Ние сме готови да играем навсякъде, където има условия за провеждане на финален мач и пред всички, които са готови да застанат срещу нас. Ако някого го е страх, то това е за негова сметка. Нека шампионът бъде определен на волейболното игрище, от играчите, които цяла година са полагали труд, а не по медиите и на лист хартия.
 
С уважение:
 
Ивайло Константинов,
 
Президент на ВК „Марек Юнион-Ивкони” 
 
Лоренцо Мичели: Отборът има нужда от време

Селекционерът на женския отбор говори след Лигата на нациите

София, Плевен и Разлог домакини на допълнителните квалификации за момичетата под 16

Турнирът е тази седмица

Любомир Ганев: Успех, спортисти! Днес е вашият ден

Президентът на волейбола с обръщение по повод празника

Волейболистките паднаха от Япония

Вижте подробности

Операцията на Алекс Николов се отлага

Волейболният ни национал страда от дискова херния

Министър Глушков бе гост на премиерата на филма за ВК Левски – „История на бъдещето“

Министърът на младежта и спорта уважи премиерата на документалната лента

Волейболистите загубиха от Естония в контрола

След седмица националите стартират в тазгодишния турнир Лига на нациите

Започнахме със загуба във волейболната Лига на нациите (ВИДЕО)

Нашите паднаха от Нидерландия в Анталия

Дея спорт привлече словашки национал

Това е трети чужденец, който привлича бургаският клуб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки