Цанко Цветанов: Удариха ме няколко пъти, ненормална обстановка за футбол

Грозните сцени на стадиона в Брестник потресоха треньора на Етър

Цанко Цветанов: Удариха ме няколко пъти, ненормална обстановка за футбол

 

„Ненормална обстановка за футбол”, така определи Цанко Цветанов стадиона в Брестник старши треньорът на Етър.

„Удариха ме, ще подадем жалба. Няколко пъти ме удариха”, оплака се наставникът на великотърновци пред кореспондентът на Novsport.com в Пловдив след мача с Ботев (1:3).

Той разкри, че съдийската бригада не му е давала да напусне треньорското си място на скамейката. „Как да коментирам заплахи от главния съдия, страничния и делегата да не излизам от резервната скамейка”, запита той.

„Рано е да се каже кой ще отиде в А група. Това са два от най-добрите отбори в групата. В ненормална обстановка се провеждат мачове”, каза Цветанов.

Бившият национал изрази недоволство от решенията на съдията Таско Тасков, „Червеният картон през второто полувреме тотално предреши мача”.


Ботев победи с 3:1 в скандален двубой, който едва не бе прекратен заради изцепките на феновете на пловдивчани.

Мачът няма нищо общо с обстановката за провеждане. Удари ме топка, семки, бутилка вода, плюха ме, удариха съдията пред очите ми в тунела, нямам представа кой го удари. За мен не беше нормална обстановката. Това не е нормално, това е срам за футбола. Казаха ми, че трябва да стоя на пейката и ако стана, ще ме изгонят”, допълни Цветанов пред "Канал 3".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки