Черно море решен на всичко да спре лошата серия

Локо (Пд) се кани да донесе ново разочарование на "моряците"

Черно море решен на всичко да спре лошата серия

Черно море посреща Локо­мотив (Пловдив) днес от 14:00 в 26-ия кръг на А група с една цел - да вземе трите точки. Цяла сед­мица в лагера на моряците се надъхваха, че е време да сло­жат край на негативната се­рия от 7 поредни мача без по­беда. В момента варненци са вторият отбор в най-лоша форма в А група след Монтана.

Треньорът Никола Спасов е провел доста разговори с възпитаниците си, в които се е опитал да анализира причини­те за лошите показатели. Той няма абсолютно никакви кад­рови проблеми, като един­ствената по-сериозна въпроси­телна е дали да заложи на цент­ралния защитник Пламен Нико­лов. Бранителят получи конту­зия в миналия кръг срещу Ботев Пловдив и в началото на седми­цата се готви на облекчен ре­жим. По-вероятно е Николов да остане на пейката, а мястото му сред титулярите да заеме Мамуту Кулибали. Други карди­нални промени в състава не се очакват. Спасов все още се ко­лебае само на кого измежду Вла­дислав Романов и Симеон Рай­ков да заложи по левия фланг. Отдясно сигурен е Матиас Курьор, а атаката ще бъде во­дена от Бакари. От лагера на Черно море изразиха надежда, че Таско Тасков ще се справи с двубоя и този път съдийство­то няма да бъде главна тема.

Треньорът на Локо Пд Илиан Илиеб е уверен, че срещу Черно море тимът му мо­же да постигне Втори успех ка­то гост, след като би с 1:0 Мон­тана. Той посочи, че черно-белите ще се поздравят с победата, ако следват неотлъчно такти­ческия замисъл за срещата.

Специалистът ще може да ползва сериозен коз на "Тича" - в групата се завърна Емил Гъргоров. "Той тренира пълноценно в последните два дни. Мансур е малко по-назад, защото конту­зията му бе по-тежка", разкри треньорът. Гъргоров ще започне като титуляр срещу моряците. Той ще връзва играта на Локо и ще помага на тарана Мартин Камбуров. По крилата ще действат Велковски и Стефан Велев, а в средата на терена ще си партнират Траянов и Райнов. В отбраната на Локо няма да има размествания и ще за­почнат Крум Стоянов, Кирил Котев, Александър Тунчев и Пла­мен Крумов.

Черно море – Локо (Пд)
14:00, стадион „Тича”, Варна

Вероятни състави:

Черно море: Китанов – Педро Еуженио, Стойчев, Кулибали, Венков, Стенио, Клок, Курьор, Г. Илиев, Райков, Бакари
Треньор: Никола Спасов

Локомотив (Пд): Ел Харуби – Крумов, Котев, Тунчев, Кр. Стоянов, Траянов, Райнов, Велев, Велковски, Гъргоров, Камбуров
Треньор: Илиан Илиев

Съдия: Таско Тасков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки