Венци Живков призна: Наистина има перспектива за Делев и Илиев, поискахме титлата от 2006 г. (видео)

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков призна, че „червените” са направили сондажи за завръщане на Спас Делев на „Армията”.

Венци Живков призна: Наистина има перспектива за Делев и Илиев, поискахме титлата от 2006 г. (видео)
Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков призна, че „червените” са направили сондажи за завръщане на Спас Делев и Валентин Илиев на „Армията”.

Днес се появи информация в пресата, че един от най-добрите играчи на армейците през последните две години - Спас Делев - може да се завърне на „Българска армия" след края на сезона. Причината за неочакваното събитие могат да се окажат неизплатените суми по трансфера на юношата на Пирин, който преди началото на кампанията облече екипа на турския елитен Мерсин.
 
За съжаление на ръководството на „армейците" обаче, в касите им все още не са постъпили уговорените средства, което може да означава на практика завръщане на Делев в България, ако нещата останат така. Според „24 часа” евентуално завръщане на нисичкия нападател от село Ключ може да не е толкова лошо за него, тъй като в момента не се радва на гарантирано титулярно място в отбора си.
 
„Не бих коментирал такива неща, които са въпрос на перспектива”, лаконичен бе по този въпрос Живков. По думите му червените не биха искали да коментират ситуацията, докато тя не се изясни. Делев си има договор с Мерсин, добави клубният началник.

"Има перспектива и за двамата", разкри Живков, визирайки и Валентин Илиев, за когото в Румъния се смята, че ще се завърне като свободен агент.  
 
„Можеше да вкараме и повече. Доволни сме от 3-те точки. Поздравявам спортно-техническото ръководство. Благодарим на публиката”, каза Живков по отношение на мача с Черно море.
 
„Важен психологически мач с оглед на дербито. Влизаме освободени срещу Левски. Това беше един от най-хубави мачове (срещу Черно море), които съм наблюдавал от началото на полусезона. Агресивен мач, със спортен заряд. Момчетата излязоха сериозно на терена”, каза още той.
 
Живков подаде ръка на БФС.
 
„Ние трябва да работим с футболния съюз, така че ако сме имали някакви неща да им го казваме, сме им го казали. Решението за Присо беше справедливо. Мисля, че с БФС ще бъдем партньори и ще вървим в една посока.”
 
Той обяви, че ЦСКА е поискал титлата от 2006 г. заради нередовна картотека на Георги Иванов – Гонзо в Левски.
 
„Тя вече е поискана, какво решение вече ще се вземе, не мога да коментирам”, каза Венци Живков.
 
Относно опасенията на ЦСКА от създаване на провокации от страна на т.нар. псевдофенове, Живков каза: „Направихме необходимата организация. Пуснахме писмо до СДВР за по-осторожна проверка. Надявам се да няма провокации от псевдофенове.”
 
Той за пореден път успокои феновете на ЦСКА, че няма да има проблем с лиценза. „Няма основания да се притесняват. Мисля, че ЦСКА няма да има проблеми с лиценза, така че трябва да бъдат спокойни.”
 

„Готови сме за дербито. Най-правилното решение беше да се играе на Васил Левски. Ние сме взели всички мерки”, отговори той на въпрос на Novsport.com дали вече тече подготовката по организацията с феновете.  

Левски иска халф на ЦСКА 1948

Вижте кой е той

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки