Иво Тонев: Къде е бил Гонзо, си е негова работа

Шефът на Левски критикува действията на Миньор и заяви, че знаел много неща за нечестна игра

Иво Тонев: Къде е бил Гонзо, си е негова работа
Изпълнителният директор Иво Тонев не пожела да коментира информациите в Кипър, че оттеглилият се от ръководството на Левски Георги Иванов-Гонзо е присъствал на срещата от кипърския шампиона между Аполон Лимасол и АЕК Ларнака (1:0), за да проследи изявите на играча Рашид Хамдани. Според местно интернет-издание, Георги Иванов е на Острова на Афродита в качеството си на спортен директор и старши треньор на Левски.
 
„Не мога нищо да коментирам. Къде е бил Гонзо, си е негова работа, така че не мога да коментирам”, каза Тонев в ефира на Канал 3.
 
На въпрос дали Гонзо не е в качеството си на скаут на „сините” в Кипър, Тонев отговори: Не, нямам какво да коментирам по темата дали е съгледвач или скаут. Не мисля, че е сериозно да коментирам тая тема.”
 
„Но иначе той винаги е бил готов да помогне на Левски”, загатна Тонев.
 
Той разкритикува действията на ръководството на Миньор юношите на тима да излязат срещу Лудогорец. Тонев попита защо перничани не са излезли с младите им футболисти срещу Левски на „Герена”, където „чуковете” удариха „сините”. Клубният началник бе запитан за прословутите директиви, но не пожела да даде конкретно изявление, а само подметна, че знаел много неща за неспортсменска игра в българското първенство.

„Искам да кажа нещо относно онези спекулации за директивата, за ударите под кръста и т.н. Видяхме че нищо такова няма! Искам, особено сега, преди дербито, да кажа само едно – трябва малко повече уважение между двата основни отбора в шампионата. Между двата гранда. Нека щом ние можем да сме коректни към „червените“, те да ни отговарят със същото. Стига вече директиви, стига глупости! Трябва да се обърне внимание и на случилото се в Перник. Какви са тези неща? Как е възможно да има подобни мачове в страната? Защо Миньор не излезе срещу Левски с юношите си? Защо не ни оставиха да победим, а вместо това ни биха насред София? Не казвам, че е било лошо, че са били допълнително финансово стимулирани на „Герена“. Това не е лошо. Лошото е, когато взимаш пари, за да не играеш. Трагедия", отсече Тонев.

Тонев пътува към Каварна, където ще посети Левски преди утрешния мач на „сините” срещу местния Калиакра утре от 20:00 ч.   


 

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки