Гугутката с пожелание към ЦСКА преди вечното дерби: Дано делата срещу тях да не спират никога! (ВИДЕО)

Какво стана с директивите, някой трябва да се извини май, попита Владимир Владимиров

Гугутката с пожелание към ЦСКА преди вечното дерби: Дано делата срещу тях да не спират никога! (ВИДЕО)

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Владимир Владимиров-Гугутката изрази несъгласие с кадровата политика на „сините” и призова в тима да се налагат повече юноши от школата, а не да се взимат недоказани чужденци, съобщи репортер на Novsport.com.

Тарторът на публиката от „Герена” също така призова феновете да напълнят националния стадион „Васил Левски” за предстоящото на 29 април „вечно дерби” с големия съперник ЦСКА, за да подкрепят тима и подчерта, че би било срамно, ако отборът не се класира в европейските клубни турнири за първи път от 20 години насам.

„Ако зависи от публиката, ние ще подкрепим отбора, но за жалост, не всичко зависи от нас”, сподели Гугутката, който бе гост, заедно с шефа на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето на актуално студио „Дерби”.



Ние, феновете, се представяме добре, но за съжаление, не така се представят футболистите ни.

Тук е мястото да попитам медиите, които много говориха, че ни помагат съдии, правителство, БФС, за някакви директиви и така нататък - какво стана сега? Ние може да не играем дори и в евротурнирите за първи път от 20 години насам, а това е срамно! Някой трябва да се извини, май?”, каза още председателят на Националния клуб на „сините” привърженици.

„Публиката ни се разедини, защото едни казват, че няма да идват на стадиона докато не дойде този или онзи, но в организираната публика разединение няма. В останалата част от публиката обаче е нормално да има някакво разцепление. Публикуваната наскоро наша декларация все пак бе срещу играчите, а не срещу ръководството, защото то е осигурило всичко необходимо за доброто ни представяне като отбор, а нищо не се получава.

С господин (Иво) Тонев се разбираме добре, защото досега това, което сме искали, той го е направил. Огромната грешка на ръководството бе, че те взеха г-н (Николай) Костов, който изглеждаше ерудиран човек, но мога да го обвиня лично, че не взе централен нападател, а нашият клуб винаги се е идентифицирал с такъв.

Според мен, на нас ни трябва треньор, който да си пасне на мястото, защото досега сме имали много малко такива хора. Но първо Ясен Петров, който не е лош треньор, трябва да вкара тима в Лига Европа. Ще застанем зад бъдещия ни наставник (Илиан Илиев) и ще се молим той да налага наши юноши, които са запознати с историята на клуба, а не някакви недоказани хора от португалското първенство, например, взимащи огромни заплати. Илиан Илиев знае какво е Левски, защото е играл на „Герена” и е бил един от нашите идоли”, продължи Владимир Владимиров, след което коментира и предстоящия мач с ЦСКА, а и поведението на „синята” общност преди, по време и след него.



Могат да се получи ексцесии само, ако дойдат пак някакви полицаи от Перник и пограничните села, които не знаят защо са тук. Те затова нямат отличителни знаци българските органи на реда, защото като си превишат правата и го питаш „ти как се казваш”, той казва „Петров се казвам”, тъй като е свикнал да лъже. Ние искаме за този мач да има допинг контрол и да се проверят поне по трима човека, защото като хванат двама състезатели, ги наказват за по два мача и нищо не става. Иначе призивът е ясен – на 29 април да напълним стадиона.



Надяваме се цените на билетите да не бъдат завишени, защото не е реално, като на стадион „Славия”, да се искат по 10 лв. от привържениците, а после Венци Стефанов да си изписва някакви 400 счупени седалки, макат аз да видях не повече от 10-20 такива. Просто, той нищо не предлага – едни химически тоалетни, един порутен сектор за гости, а иска по 10 лева за билет. А бе… смешна работа”, допълни още Гугтката, като междувременно влезе в словесен конфликт с тарторът на „червената” агитка Димитър Ангелов и отсече:

Гордостта на ЦСКА е, че са си продали мача с Интер заради един автобус, а сега не могат да спрат да се съдят. Пожелавам им делата срещу тях да не спират никога!


ГЛЕДАЙТЕ ПЪЛЕН ЗАПИС ОТ ГОСТУВАНЕТО НА ДУЧЕТО И ГУГУТКАТА В АКТУАЛНО СТУДИО "ДЕРБИ"!!!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки