Ясен Петров: Победа в следващия двубой ще ни вдигне самочувстието

"Допуснахме грешки, но все пак не сме магьосници", сподели наставникът на Левски след победата над Калиакра

Ясен Петров: Победа в следващия двубой ще ни вдигне самочувстието

Наставникът на Левски Ясен Петров остана доволен от победата над Калиакра с 4:1 в Каварна, която бе абсолютно задължителна за "сините" след 5 поредни мача без успех.

 

"Няма какво толкова много да се каже за този мач, освен че беше задължителен. Поведохме рано и всичко вървеше добре до красивия гол на Заков, с който дадохме надежда на съперника. Изпуснахме много положения, но поне вкарахме 4 гола, най-малкия резултат, с който можехме да победим. Влязоха и двама наши юноши и смятам, че абсолютно заслужено спечелихме.", заяви Петров.

 

"Хубаво е, че постигнахме изключително важна победа с оглед на последните резултати. Като продукция и ситуации пред вратата на Калиакра нещата бяха доста стойностни. Допуснахме някои грешки, но все пак не сме магьосници. Няма какво да променим за 2 седмици. Надявам се, че в защита ще сме още по-добре следващия мач с ЦСКА. Не виждам как тази победа ще ни вдигне самочувствието, защото беше задължителна. Самочувствието може да ни вдигне евентуално победа в следващия двубой, но дотогава работим.", пожела си старши треньорът на "сините".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки