Сър Алекс се оплака: Мъчително е да оставям играчи извън групата

Легендарният наставник говори по доста болна тема за нашето момче Димитър Бербатов

Сър Алекс се оплака: Мъчително е да оставям играчи извън групата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Алекс Фъргюсън каза, че винаги му е тежко, когато се налага да оставя играчи извън състава за някой двубой. Българинът Димитър Бербатов твърде често е в такава ситуация, въпреки, че е един от най-резултатните играчи на тима, а и най-скъпият трансфер.

 

"Всички са здрави. Освен Пол Погба, който е аут до края на сезона. Смятам, че всички играчи биха искали да играят срещу градския съперник и затова решението ми е трудно. Винаги е тежък процес да избираш кой да играе и кой - не", сподели Фърги за клубната телевизия.

 

"Мога да избера само 11 титуляри и 7 смени, очевидно трябва да оставям 3 или 4 играчи извън групата. А всеки от тях би желал да вземе участие в двубоя. Винаги е трудно за мен. Няма значение колко опит имам и колко години съм в играта. Чувството, че трябва да оставя добри играчи аут за срещата със Сити, е мъчително. Наистина", завърши Сър Алекс.

 

В понеделник Юнайтед гостува на градския враг Сити в директен сблъсък за титлата на Острова. В момента Сити изостава на 3 точки от Бербо и компания, като "червените дяволи" са близко до това да станат шампион в доста слаб като цяло сезон за тях. Те отпаднаха от Шампионската лига още в групите, а и напуснаха Лига Европа след 2 загуби от финалиста Атлетик Билбао. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки