Стойчо Младенов: Господ беше с Левски, напълно незаслужена загуба (видео)

"Докато аз съм треньор на ЦСКА, не искам този съдия повече да ни свири", отсече треньорът на ЦСКА след поражението от Левски с 0:1

Стойчо Младенов: Господ беше с Левски, напълно незаслужена загуба (видео)

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов смята, че само Господ е позволил на Левски да спечели срещу ЦСКА с 1:0 във вечното дерби. Според него червените не са отстъпвали в нито един компонент от играта на своя вечен съперник, но са допуснали една грешка в защита и са били наказани.

„Загубихме, защото щастието не бе на наша страна. Видяхте колко голови положения създадохме, но не можахме да оползотворим. Едно центриране от тяхна страна, неправилно заставане, един гол”, коментира Младенов.

Той изрази изненада, че неговите играчи не са отбелязали гол. „Лично съм изненадан, защото не вкарваме гол, а получаваме. Нямаше компонент с който да са ни надиграли, просто Господ беше с тях днес. Който си мисли, че напрежение няма, просто се лъже. Гледаме напред, този мач е част от нашата история. Оставаме фаворит до края на шампионата."

Младенов се оплака от съдията Николай Йорданов и каза, че не иска никога повече докато той води ЦСКА, този рефер да води мач на червените. „Две нарушения за дузпи имаше. Не съм говорил за съдиите, но докато аз съм в ЦСКА, не желая този съдия да свири мачове на ЦСКА.”, сподели Младенов на пресконференцията след двубоя.


„След мача в Бургас никой не броеше ЦСКА за тройката, а сега сме лидери в шампионата с 5 точки пред всички. Тези момчета успяха да се събудят, напълно заслужено, ама напълно заслужено водим. Накрая мисля, че наистина ще се поздравим с поредната титла. За никаква криза не можем да говорим. Това е само една загуба, макар и от Левски, която е напълно незаслужена.”, изрази оптимизъм треньорът.

Той призова всички да се вгледат в статистиката, за да видят кой е бил по-добрият отбор. „Бройте колко удара имаха те в очертанията и колко ние. И двата отбора играха по-предпазливо през първото полувреме, второто беше по-открито и Левски стигна до гол. Само малшансът ни попречи. Има и такива мачове, в тях почти винаги по-слабият побеждава. Поздравих играчите за характера, за хъса, за мъжеството, за агресията. Гледаме към нашата голяма цел – титлата. До края на шампионата трябва да си запазим преднината и да заслужим 32-ата титла. Напълно съм уверен, че ще бъдем шампиони".

 

Шефът на Спартак Варна: Ще подпишем с най-добрия треньор

„Имахме три-четири варианта", заяви Павлин Николов

Лудогорец завоюва и трите Елитни шампионата

Отлично представяне на младите таланти на разградчани

Вратар си тръгна от Етър

Отбори от елита с интерес към Мартин Величков

Стойчо Младенов: Очаквам добри резултати от националния отбор

"Представянето при Илиан Илиев е възходящо", смята легендата на ЦСКА

Томаш се разбра със Спартак (Вн)?

На "Коритото" продължават да пазят в тайна новия треньор

Пълен успех за Лудогорец в Елитните групи

Тимът до 15 години спечели първенството

Клод Гонсалвеш разкри защо избра Лудогорец

Халфът премина в Разград от Жил Висенте

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Дюлгеров поема към Шотландия?

Националът вече е свободен агент

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки