Коко Динев: Доказахме, че всичко в българския футбол е честно

"Най-доброто риалити за гледане е нашият футбол", смята благодетелят на Локо Пд

Коко Динев: Доказахме, че всичко в българския футбол е честно
Доволен съм като цяло от мача. Показахме, че може да има хубави мачове в България. Най-доброто риалити за гледане е нашият футбол. Доказа се, че Левски играе честно, че Локомотив играе честно, показа се, че българският футбол е нещо много интересно. Това каза собственикът на Локомотив (Пд) Константин Динев след победата на неговия отбор с 3:2 над Левски, дошла след пълен обрат.
 
Динев добави: „Вярвах през цялото време в победата и винаги съм вярвал в тези футболисти. В началото допуснахме две нелепи грешки, които ни бяха смутили. Сега трябваше да обясняваме на Сашо Диков защо сме допуснали два бързи гола. Доказахме, че всичко е честно и всичко в българския футбол е честно. Напук на вашия шеф Сашо Диков – пак победихме. Както е коментирал пред Би Би Си, че очаква двойка. Кажи му да направи сега един анализ на това, което се случва.”
 
Относно гостуването на европейския шампион Нуно Маниш, Динев призна, че португалецът ще помага на клуба, но няма да играе, защото „няма кой да му плаща заплатата”. „Маниш беше на частна визита като мой приятел. Нищо, просто човекът е играл по водещи отбори, който може да ми даде и съвет и запознанства и т.н. Възможно е (да играе за Локомотив), ама няма кой да му плаща.”
 
„Ще се борим (за Лига Европа), ще направим всичко възможно. Въпреки че и сега имаме добър отбор, но с малко добавки, мисля, че ще изглеждаме още по-добре”, каза още благодетелят на „смърфовете”.
 
Динев разкри, че нарочно не е обявил преди мача, че при победа ще раздава премии, защото тогава Локомотив падал. Но сега разкри, че ще възнагради допълнително играчите на тима за днешния успех.
 
Мисля все още да бойкотирам финала (за купата), защото съдиите са преднамерени, специално този съдия е преднамерен. И каквото и да ми пишат декларации, аз знам,че са преднамерени във всеки мач. Нямам конкретни доказателства, но то си личи във всеки един мач.”
 
Мачът с Лудогорец трябва да го играем заради феновете, но истински се надявам всичко да бъде коректно и да разберат, че Локомотив е футболен град и не трябва да ни третират като другите”, уточни по въпроса босът.   
 

На въпрос дали ще подкрепи Боби Михайлов на предстоящия конгрес, Динев каза: „Не смятам да подкрепям. Познавам Боби, но малко повече ще пледирам към него да си погледне комисиите.”  

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки