Ясен Петров пуска юноши срещу Берое (+видео)

Контузии и наказания мъчат "сините", целта пред тях е само победи до края на шампионата

Ясен Петров пуска юноши срещу Берое (+видео)

Временният наставник на Левски Ясен Петров обеща да включи доста юноши в групата за домакинството на Берое, като обяви, че има голям шанс някои от тях да започнат като титуляри.

„При всички положения ще направим рокади. Имаме контузени и наказани. Да се надяваме, че защитата ще изглежда по друг начин Голяма е вероятността някой от юношите да започне като титуляр. На скамейката срещу Локо (Пд)  имахме възможност да вземем юноши и използваме тях, така се стекоха обстоятелствата”, каза треньорът пред репортер на Novsport.com на брифинга преди мача със заралии.



Рокадите се налагат поради наказанията и травмите в лагера на „сините”. Тони Калво и Даниел Димов са наказани за натрупани картони. Христо Йовов има контузия и е под въпрос, с проблеми са още Нуно Пинто, Кристовао Рамос и Даниел Гаджев.

„След днешната тренировка окончателно ще определим групата. Доста юноши ще попаднат в нея, имаме проблеми почти след всеки мач, но с кадрите, с които разполагаме трябва да се справим. Който и да излезе утре, трябва да даде всичко от себе си.  

Загубата от Локо (Пд) още е основна тема на „Герена”. „Един спечелен мач, който с лекота пропиляхме. Загубихме го по нелеп начин, това остава в историята. Утре е следващият двубой, трябва да покажем, че сме мъже. Убедени сме във възможностите на нашите футболисти, надяваме се, че те ще ни зарадват. Не е лека задачата пред нас, но ние няма да се оплакваме”, обясни Петров.



„Не съм говоирл с Илиан Илиев след мача с Берое. При всички положения ще се чуем и ще разговаряме с него, но след края на сезона. Целта ни е да спечелим всички 3 мача до края на шампионата. Докато има надежда ще се борим. В предния двубой ние държахме съдбата в нашите ръце и сами загубихме. Никакво значение няма за кого ще стискаме палци на другите мачове, трябва ние да си свършим работата.”

Брифингът на старши треньора на Левски доведе и до един момент на напрежение. Дългогодишен привърженик на Левски, който редовно присъства на пресконференциите на „Герена”, влезе в горещ спор с Ясен Петров, който отказа да му отговори пред медиите.



След края на брифинга обаче Петров отиде до възрастния левскар, прегърна го и двамата излязоха навън да бистрят на спокойствие проблемите на „сините”.

ГЛЕДАЙТЕ ПЪЛЕН ЗАПИС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ЯСЕН ПЕТРОВ!

 

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки