Петев: Получи се истинско дерби

"Каквото е отсъдил съдията, аз не мога да го коментирам и никога не съм го правил", призна специалистът

Петев: Получи се истинско дерби
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, остана много доволен от победата на своите с 3:1 над Черноморец, която остави живи надеждите на "орлите" за титла в "А" група. Срещата се игра на стадион "Лудогорец Арена" и бе от програмата на 28-ия кръг на родната "А" група. 
 
"Получи се истинско дерби, в което диктувахме мача и развоя му. Вкарахме 3 гола, играхме с настроение и напълно закономерно спечелихме срещата", заяви Петев след края на мача. 
 
Той заяви, че е нормално в един такъв сблъсък да има спорни моменти, но каза, че реферът е този, който трябва да решава какво да отсъжда: "Нормално е, когато играят два равностойни отбора да има спорни моменти. Каквото е отсъдил съдията, аз не мога да го коментирам и никога не съм го правил. При дузпата беше много близо и трябва да е видял, а червеният картон е 100-процентов". 
 
"Всеки може да сбърка навсякъде, ЦСКА бе на косъм да сбърка в срещу Калиакра, срещу Монтана, време да е да го направи все някъде. Това обаче не е най-важното, най-важното е да продължаваме да играем добър футбол и да спечелим оставащите си два мача", завърши специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки