Херо: Този съдия е лицензиран престъпник, даже Петев нямаше да даде такава дузпа за Лудогорец

"Христо Стоичков е прав за много неща и аз го подкрепям във всичко. Богатите отбори си назначават рефери, а останалите дори няма на кого да се оплачат"

Херо: Този съдия е лицензиран престъпник, даже Петев нямаше да даде такава дузпа за Лудогорец

Старши треньорът на Черноморец /Бургас/ Димитър Димитров-Херо не спести критиките си по адрес на главния рефер на дербито с Лудогорец – Стефан Спасов.

Наставникът на „акулите” бе изгонен от перничанина и дори не догледа поражението с 1:3, а след него изрази разочарованието си от начина, по който Спасов е ръководил срещата.

„Още с назначаването на този рефер бях сигурен за начина, по който той ще проведе срещата. Просто веднага след наряда му ми се обадиха изключително много хора и всички ми казаха, че този рефер ще ни отреже главите”, развълнувано сподели Димитър Димитров след загубата в Разград. 

„Мисля, че даже Ивайло Петев (треньорът на Лудогорец) да беше рефер днес, нямаше да я отсъди тази дузпа (за 1:2), защото щеше да го е срам.

Такива лицензирани престъпници, като този съдия, създават ненормална обстановка в българския футбол. Аз след мача в прав текст му казах, че той е точно такъв – лицензиран престъпник.

За съжаление обаче Христо Стоичков е прав за много неща и аз го подкрепям във всичко, защото богатите отбори си назначават рефери, а останалите дори няма на кого да се оплачат.

Аз искам да знам как така този арбитър се падна и в двата ни мача с Лудогорец. Даже не разбрах защо бях изгонен, а и след тази дузпа не догледах мача, защото не искам да ставам свидетел на предрешени двубои.

Нашият отбор е единственият в България, който играе честен футбол и за мен не е толкова важно дали ще влезем в тройката, а това да изчистим спорта от подобни язви и престъпници”, допълни още Херо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки