Стойчо: Няма такъв корумпиран шампионат като нашия (видео)

"Почти всеки мач сме 11 срещу 14, Миньор се одупи на Лудогорец и скача срещу нас, браво", проплака Екзекутора

Стойчо: Няма такъв корумпиран шампионат като нашия (видео)
Старши треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, хвърли вината за загубата с 0:2 от Миньор върху рефера Таско Тасков, предаде репортер на Novsport.com
 
Поражението ще увеличи напрежението върху "армейците", тъй като разликата с 2-ия в класирането Лудогорец вече е два 2 точки. 
 
"Още веднъж ще кажа, почти всеки мач сме 11 срещу 14. В три поредни мача съдиите оказват влияние върху крайния резултат. Не ни дадоха 2 дузпи срещу Левски, 1 дузпа срещу Ботев (Враца) и днес една срещу Мораес. Тези неща, ако не са решаващи, то са определящи за изхода на мачовете", започна ядосан специалистът след края на двубоя. 
 
"Няма такъв корумпиран шампионат като нашия. Корупцията се вижда посред бял ден, а никой не реагира", продължи да се гневи Екзекутора
 
Той отказа да се присъедини към Христо Стоичков в борбата му с президента на БФС - Борислав Михайлов: "Не се присъединявам към никого, отразявам една реалност". 
 
"В ЦСКА напрежение винаги е имало, защото играем всеки мач за победа, това е нормално в клуб с толкова големи амбиции и традиции", продължи наставникът на "армейците".

"Не съм изнервен, но се одупиха на Литекс и срещу нас играят, браво, добре, но да се хвърлят и срещу останалите", продължи легендата на ЦСКА. 
 

"Разбира се, оставаме фаворити за титлата, ще се борим до края да сме на това място и не се съмнявайте, че ще отговорим, няма да оставим нещата така", завърши Стойчо Младенов.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки