Барселона се спаси срещу Бетис в добавеното време (видео)

Бетис и Барселона завършиха наравно - 2:2

Барселона се спаси срещу Бетис в добавеното време (видео)

Отборите на Барселона и Бетис завършиха наравно 2:2 в мач от последния 38-ми кръг на испанската Примера Дивисион. Срещата се игра на „Естадио Мануел Руис де Лопера”, а гостуващият тим имаше преднина от едно попадение на почивката на мача. Малко след подновяването на играта през второто полувреме обаче Даниел Алвеш бе изгонен от игра, а след голове в 71-ата и 74-ата минути Бетис поведе с 2:1. Крайното 2:2 бе оформено от Сейду Кейта в продължението на мача.

Барселона бе по-добрият отбор през първото полувреме и създаде повече голови възможности пред вратата на противника. Още в 6-ата минута Педро можеше да открие резултата, но ударът му бе спасен от стража на домакините - Касто. Вратарят на Бетис обаче нямаше какво да направи в 9-ата минута, когато Серхио Бускетс бе намерен от Шави и с глава прати кълбото в мрежата на домакините.

Последваха още няколко интересни момента пред вратата на Бетис, като с пропуски се отчетоха Лионел Меси, Шави, Сейду Кейта и Адриано. Домакините пък така и не застрашиха с нищо Виктор Валдес до края на първото полувреме. Така на почивката резултатът бе 1:0 в полза на Барселона.

В началните минути на втората част Сейду Кейта имаше две възможности за отбелязване на гол, но не успя да ги реализира. Рубен Кастро и Джонатан Перейра пък пропиляха добри ситуации за гостите. В 53-ата минута Дани Алвеш видя за втори път в мача картона с жълт цвят, което значеше, че Барселона ще трябва да доиграе мача с 10 души.

В 71-ата минута Бетис съумя да възстанови равенството след гол на Рубен Кастро. Домакините пък успяха да поведат три минути по-късно. Герой за Бетис отново бе Рубен Кастро, който се разписа след удар с десния крак.

До края на мача Барселона се опита да се добере до равенството и усилията на гостите доведоха до резултат в продължението на срещата, когато Сейду Кейта бе точен за крайното 2:2. Така Барселона завършва сезона на 2-ото място в крайното подреждане с актив от 91 точки. Бетис е 13-ти с 47 пункта.

Йодегор: Трябва да сме още по-гладни, за да спечелим всичко

Капитанът на Арсенал няма търпение за новия сезон

Интер взе точката от Лацио в последната минута

"Нерадзурите" спасиха празника за получаването на Скудетото

Aртета: Всичко се случи, защото феновете започнаха да вярват

"Трябва да бъдем по-добри и да печелим", заяви мениджърът на Арсенал

Клоп спусна завесата си в Ливърпул с 2:0 над Уулвс (ВИДЕО)

Германецът си взе "сбогом" с Анфийлд по подобаващ начин

Аталанта със сигурност ще откупи Де Кетеларе

Белгиецът игра под наем от Милан през този сезон

Бесният Алегри ще съди Ювентус?

Специалистът беше уволнен два кръга преди края на сезона в Серия А

Огромна драма: Удинезе запази шансове за спасение с дузпа в 104-та минута (ВИДЕО)

Емполи беше на секунди от изплуване над опасната зона

Луис Енрике за драмите около Шави: Не знам какво се случва

Треньорът на ПСЖ не пожела да коментира слуховете около Барселона

Пиоли: Някои се държат така, сякаш второто място е провал

Треньорът на Милан се опита да се защити срещу критиките от феновете

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки