Клозе пристигна контузен в лагера на Германия

Нападателят Мирослав Клозе пристигна контузен на лагера на националния отбор на Германия за Евро'2012 в Сардиния заедно с треньора Йоахим Льов днес, предава ДПА

Клозе пристигна контузен в лагера на Германия

Нападателят Мирослав Клозе пристигна контузен на лагера на националния отбор на Германия за Евро'2012 в Сардиния заедно с треньора Йоахим Льов днес, предава ДПА. Клозе беше подложен на медицински преглед заради травма на глезена. 

33-годишният нападател получи контузията в петък по време на тренировка на клубния си тим Лацио и пропусна последния мач за сезона вчера. Преди това Клозе имаше мускулна травма на лявото бедро и бе извън терена около месец. Германският национал, който има 114 мача за Бундестима, е един от тримата нападатели, които попаднаха в разширения състав от 27-ма играчи на Германия за Европейското първенство по футбол в Полша и Украйна от 8-ми юни до 1-ви юли. 

Германия е в група заедно с Португалия, Холандия и Дания. Йоахим Льов присъства на финала за Купата на Германия между Борусия Дортмунд и Байерн (Мюнхен), завършил 5:2 в събота. Петима играчи на Борусия трябва да пристигнат днес в Сардиния. В момента вече 12 футболисти тренират с националния отбор на Германия. 

Осем играчи на Байерн (Мюнхен) начело с капитана Филип Лам, както и Месут Йозил и Сами Кедира от Реал (Мадрид) ще се присъединят към лагера на Бундестима по-късно заради ангажименти с клубните си отбори. Съставът ще се събере изцяло на 25 май на втория лагер във Франция. Льов ще определи окончателния състав от 23 играчи на 29 май.

В Швейцария: Сион и Георги Русев ще играят в елита

След класика в последния кръг, българинът влезе след почивката

Онана: Трябва да вземем ФА Къп заради феновете

„Манчестър Юнайтед ще направи всичко, за да спечели финала“

Официално: Модрич ще играе на Евро 2024

Вижте състава на Хърватия за форума

Де Дзерби разкри какво предстои след раздялата с Брайтън

Италианецът иска отново във Висшата лига

Селекционерът на Румъния обяви състава за България

Двубоят е на 4 юни

Национал на България герой в Шотландия

Димитър Митов спаси Сейнт Джонстън от изпадане

Девети отбор от Серия А в Европа?

Фиорентина и Аталанта решават сериозен ребус

Десподов след титлата: Не съм виждал такава подкрепа

Националът завърши сезона с 13 гола и 13 асистенции

Почетино хвали Челси след сезона

„Толкова съм доволен и горд от играчите“, обяви аржентинецът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки