Сензациите в пресата: ЦСКА вади 1 млн. евро за нападател

Литекс иска играл в ШЛ, Черноморец открадва венецуелец под носа на Черно море

Сензациите в пресата: ЦСКА вади 1 млн. евро за нападател

 

ЦСКА вади 1 млн. евро за нападател, пише "Меридиан мач"

ЦСКА отново е за­почнал офанзива за привличането на на­падателя на Анортозис Рикардо Лаборде. През зимата „армейците" бяха много близо до прив­личането на колум­бийския нападател.

Тогава кипърският клуб отхвърли две сериозни оферти на „червените", а един от собствениците на ЦСКА Димитър Бо­рисов се опита да до­говори правата на Лаборде направо с предишния му клуб Атлетико Уила.
 
Българският гранд отново е най-сериоз­ният кандидат за подписа на Лаборде, като този път пазар­лъците ще започнат от 1 млн. евро.

Лошата новина за „червените" е, че то­зи път интерес към колумбийския фут­болист има и от ЦСКА Москва. Рус­наците вече са прове­ли разговори с аген­та на нападателя, но по-важното е, че са се свързали с адми­нистрацията на Анортозис и са пред­ложили 1,5 млн. ев­ро.

Любопитно е, че руските „армейци" са харесали Рикардо Лаборде при дебюта му за отбора от Фамагуста, който е бил срещу московския ЦСКА в Лига Евро­па. Анортозис ще се опита да осребри добре продажбата на футболиста, но ако руснаците се отдръп­нат, нашият клуб ос­тава единствен кан­дидат за подписа на колумбиеца.

Шок! Спират БНТ за Лудогорец - ЦСКА, твърди "Меридиан мач"

Футболните фенове са изправени пред уг­розата да не видят по телевизията двубоя Лудогорец - ЦСКА, който ще определи новия шампион на България!

Причина­та е позната - БНТ продължава да не си плаща за привилегията да излъчва мачовете от родния шампионат. Въпреки правител­ствената гаранция за дотация на национал­ната медия, въпреки безкрайното отлага­не на плащането на траншовете от страна на собствениците на правата, от "Сан Стефано" така и не са направили нищо, за да погасят поне част от дълговете си. Всичко това е напът да свали от програмата на БНТ в сряда историческия двубой в Разград.

Припомняме, че за­ради дълговете на на­ционалната телевизия имаше опасност да не се излъчи и дву­боят Левски - ЦСКА. Тогава намесата на Валентин Михов спа­си предаването. Сега обаче и той няма какво да направи, след като от телевизията не са изпълнили поетите преди вечното дерби ангажименти.
 
Литекс иска играл в групите на ШЛ, съобщава "Тема спорт"

Литекс проявява интерес към нападател, играл в групи­те на Шампионската лига, разбра "Тема Спорт". Стаба дума за бившия футболист на БАТЕ Борисов Владислав Мирчев. Той носи екипа на беларуския гранд през сезона 2008/09, като записа мачове срещу Реал Мадрид и Ювентус. Един от тях бе на митичния "Сантяго Бернабеу".

В момента Мирчев носи на гърба си втородивизион-ния Бдин Видин, където пре­мина през зимата. В 9 мача дотук през пролетта той има цели 7 гола. Договорът му изтича в края на юни, така че 25-годишният Мирчев може да премине в Ловеч ка­то свободен агент.

Едва ли нападателят ще се съгласи контрактът му с Бдин да бъде продължен, тъй като воденият от Николай Нинов тим загуби и теоре­тични шансове за класиране в А група.

Литекс пък търси доказан голмайстор, който да замес­ти напускащия Светослав То­доров, чийто договор с оран­жевите изтича след края на сезона.

От Литекс са наблюдавали няколко мача на Мирчев на живо в Б група тази пролет и са останали доволни от пока­заното от голаджията.
 
Черноморец отмъква желан от Черно море, тръби "Тема спорт"

Желаният през зимната пауза от Черно море нападател Чарлис Ортис е на път да премине в Черноморец Бургас, съобщават медиите в родината му Венесуела.

25-годишният голаджия на Реал Еспор ис­ка да се пробва в Европа, а „акулите” са основен вари­ант пред него. Очаква се футболистът да започне лятна подготовка с Чер­номорец и да подпише договор, ако Димитър Димитров - Херо го одобри. Таранът бе гласен от нас­тавника на моряците Стефан Генов за замест­ник на Хермес Паломино, който през януари бе пред трансфер в Заря Луганск. След като сделката обаче не се осъществи, от „Ти­ча" стопираха сделката и я отложиха за лятото.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки