Предстои държавното лично първенство на открито Devin Cup

На 29 май, вторник, в 9:30 ч. на кортовете на Български национален тенис център в Борисова градина ще се състои официалното откриване на Държавното лично първенство по тенис Devin Cup

Предстои държавното лично първенство на открито Devin Cup

На 29 май, вторник, в 9:30 ч. на кортовете на Български национален тенис център в Борисова градина ще се състои официалното откриване на Държавното лично първенство по тенис Devin Cup. На церемонията ще присъстват Даниел Иванов – старши бранд мениджър в „Девин” АД и Георги Дончев – главен секретар на Българската федерация по тенис. Официалното откриване ще бъде съпроводено от вдигане на националния флаг от миналогодишните победители в турнира DEVIN MASTERS. След химна на България, Даниел Иванов ще поздрави участниците в първенството и ще им пожелае успех. 

Държавните лични първенства DEVIN CUP се провеждат във възрастовите групи 12, 14, 16 и 18 години. Класираните до 8 място получават право да участват в турнира DEVIN MASTERS, който ще се проведе за трети пореден път в началото на октомври тази година.  След финалите при 18-годишните, на 3 юни започват квалификациите за първенството във възрастова група до 16 години. Турнирът от веригата DEVIN CUP ще се проведе в Сливен и ще продължи до 10 юни. От 11 до 17 юни София отново ще бъде домакин на държавните първенства, но при 14-годишните. Състезанията ще бъдат на кортовете на тенис клуб „Дема”. Финалът на държавните лични първенства ще е от 16 до 23 юни, когато за почетните места ще спорят юношите и девойките до 12 години.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки