Междуучилищен турнир по футбол в Бургас за Деня на детето

Междуучилищен турнир по футбол за деца до 11 години ще се проведе в Бургас на 2 юни (събота) на голямото игрище в спортен комплекс „Изгрев”

Междуучилищен турнир по футбол в Бургас за Деня на детето
Междуучилищен турнир по футбол за деца до 11 години ще се проведе в Бургас на 2 юни (събота) на голямото игрище в спортен комплекс „Изгрев”. Идеята е на аптеки „Фаркол” и е по повод 1-ви юни, Деня на детето. Своето участие в спортния празник са потвърдили 12 училища от община Бургас.

Отборите ще бъдат разпределени в квалификационни групи, като първите два от всяка група ще преминат във финалната фаза за определяне на крайното класиране. Двубоите ще стартират в 09.00 часа в събота. Водещ на турнира ще бъде известният спортен журналист Евелин Кузманов.

Покана да награди участниците е отправена към кмета на Бургас Димитър Николов.

„Целта на турнира е да поощрим активния начин и да насърчим децата да спортуват, а няма по-подходящ ден за това от техния празник - 1 юни”, каза Руси Крумов, управител на аптечните складове на „Фаркол” АД.

Специални отборни фланелки, грамоти и много подаръци очакват всички участници в турнира, а отборът- победител ще получи ваучер на стойност 150 лв. от пицария „Романс”. Много приятни изненади и награди  очакват и публиката, което ще допринесе за превръщане на футболния турнир в истински детски празник. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки