Ицо Янев още не е подписал с ЦСКА

Считаният за сигу­рен нов футболист на ЦСКА Христо Янев Все още не е подписал договор с клуба, по­каза проверка на „Тема Спорт"

Ицо Янев още не е подписал с ЦСКА
Считаният за сигу­рен нов футболист на ЦСКА Христо Янев Все още не е подписал договор с клуба, по­каза проверка на „Тема Спорт". Причината за това е замразяването на прегово­рите с всички футболисти, докато не стане ясно какви ще са промените в клуба и ще дойдат ли очакваните от Литекс играчи. 
 
Проучва­не на спортен всекидневник № 1 сочи, че това по-скоро ще се случи, но ще се забави повече от предвиденото. Припомняме, че единият от собствениците Димитър Бо­рисов преди няколко дни каза, че всичко около отбора ще бъде ясно до 9 юни. Твърде вероятно е обаче развръзка по статуквото на „Армия­та" да има чак в края на ме­сеца.
 
„На този етап няма да ко­ментираме нищо около се­лекцията", лаконични бяха от Борисовата градина. От „Армията" не дадоха утвър­дителен отговор на въпроса може ли Христо Янев да се счита за абсолютно сигурно ново попълнение на клуба?.
 

Офанзивният полузащит­ник в момента е на почивка в Гърция заедно с Тодор Янчев и Велизар Димитров. Той ще се прибере в София идна­та седмица и тогава ще ста­не ясно дали ще се стигне до завръщането му в ЦСКА. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки