Ивет и Ваня с победи в Анкара

Водещите български атлетки Ивет Лалова и Ваня Стамболова записаха днес резонни победи в Анкара, където се провежда втория кръг на отборния шампионат на Турция

Ивет и Ваня с победи в Анкара
Водещите български атлетки Ивет Лалова и Ваня Стамболова записаха днес резонни победи в Анкара, където се провежда втория кръг на отборния шампионат на Турция. След 19 часа път до турската столица и насрещен вятър от 2,5 м състезаващата се за „Енка” Лалова спечели бягането на 100 м с 11,55 сек. Стамболова, която участва за „Фенербахче” победи на 400 м с 50,92 сек, а състезаващата се извън класирането Теодора Коларова спечели серията си с 53,58 сек.

Личният треньор на Стамболова Георги Димитров разкри, че атлеката е имала кошмарно пътуване от Бидгошч, където се състезава в неделя. По пътя за Познан джипът с който са возили Стамболова се ударил в автобус. За щастие атлетката се е разминала само с уплаха и счупен куфар. Колата обаче била доста потрошена. Утре Лалова ще бяга 200 м, Стамболова на 400 м с преп, а Венева ще участва на скок на височина за „Енка”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки