Искан от Левски решава за трансфер до 16 юни

Следеният в последно вре­ме от Левски Карл Меджани сподели пред алжирските ме­дии, че ще решава своето бъдеще след 16 юни

Искан от Левски решава за трансфер до 16 юни
Следеният в последно вре­ме от Левски Карл Меджани сподели пред алжирските ме­дии, че ще решава своето бъдеще след 16 юни. В момен­та защитникът на френския Аячо е на лагер с националния отбор на Алжир, като записа пълни 90 минути при победа­та на зелените над Руанда с 4:0 в квалификациите в зона Африка. Той се яви на прес­конференция заедно с друг негов съотборник, следен от сините - Ислам Слимани, кой­то пък отбеляза две от по­паденията  срещу  Руанда.
 
Меджани заяви, че все още не е решил дали ще остане в се­гашния си отбор, или ще пре­мине в друг клуб. Освен за Левски бранителят е спряган и за няколко клуба от френс­ката Лига 1.
 
„Сега не мога да говоря за бъдещето си. Представям се добре с екипа на Аячо и искам да продължим прогреса си във френското първенство. Още не съм решил дали ще остана, или ще си тръгна, ще взема това решение след 16 юни" каза Меджани.
 
Както наскоро ви съобщихме, алжирецът е един от вариантите на сините за нов централен защитник, след като този пост на този етап изглежда проблемен в състава на Илиан Илиев и привличането на стабилен играч е приоритет за лятна­та селекция на отбора. 
 
Мед­жани е впечатлил скаутите на Левски със силното си представяне във френската Лига 1. За последния сезон с екипа на Аячо алжирецът има изиграни 34 мача, от ко­ито 33 като титуляр, и 2 отбелязани гола.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки