Кобрата: Пътят до мач с Кличко ще бъде дълъг и тежък

"Има много боксьори, така че за да стигна до мач с Кличко, ще имам много мачове, които няма да са леки, даже ще са доста тежки", заяви европейският шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Кубрат Пулев

Кобрата: Пътят до мач с Кличко ще бъде дълъг и тежък

"Има много боксьори, така че за да стигна до мач с Кличко, ще имам много мачове, които няма да са леки, даже ще са доста тежки", заяви европейският шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Кубрат Пулев.

Пулев, който бе избран за Спортист на месец май, продължи: "Да съм жив и здрав, след време да може да стигнем до световната титла. Евентуален мой мач за защита на европейската титла обаче може да се очаква най-рано през октомври, защото и аз съм човек, и аз имам нужда от почивка".

"Има Европейско по юноши, което ще се проведе в София. По този случай, но не само и заради това, моят промоутър ще дойде в България. Ще разговаряме за мой мач в България, за защита на титлата. Трудно е такъв да се осъществи, но не е и невъзможно. Зала "Арена Армеец" е заета, мисля, че до декември чак. Основният проблем е финансов, защото тук в България интереса към бокса не е толкова голям и телевизиите не проявяват толкова голям интерес. Оттам, няма и кой да финансира такова нещо", сподели още Пулев.

"Ще се разчита на спонсори и билети, което не е достатъчно, докато в Германия нещата са си както трябва. Телевизиите плащат милиони, за да излъчват тези мачове и си има последователност", добави "Кобрата".

"Брат ми е на лагер в Англия. После момчетата си идват в България, а след това всичките отбори заминават за Игрите. На самите Олимпийски игри най-вероятно ще отида да му помогна, да съм с него и да съм му подкрепа", отговори Кубрат, след като бе попитан дали ще подкрепя брат си Тервел на Олимпиадата в Лондон. 

Българин със златен медал от Европейско по BJJ

Антони Тодоров надви Ким Ронвал

Фюри взе €150 млн. и заяви: Аз спечелих този мач!

"Страната му е във война - хората са на нейна страна"

Откараха Усик в болница, насрочиха реванша

„Това е за страната ми“, заяви украинецът след успеха над Фюри

За историята: Усик e абсолютен световен шампион (ВИДЕО)

Украинецът нанесе първа загуба на Тайсън Фюри

Джошуа и Роналдо ще гледат заедно мача между Фюри и Усик

Двамата ще се насладят на историческия мач на живо

България с европейска титла по борба

Вижте подробности

Стефан Стефанов стана европейски шампион за момчета

Валерия Станчевва ще спори за титлата при 46-килограмовите

Тръпката е на боксовия ринг в битката за абсолютен световен шампион в тежка категория!

Фюри срещу Усик - кой е фаворит?

Магомед Рамазанов ще се бори само за злато в Париж

Вижте какво казва единственият ни борец с квота в свободния стил

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки